Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019

Απεβίωσε ο δικηγόρος Χρήστος Πάππας από το Melrose Μασαχουσέτης


Του Θεόδωρου Καλμούκου

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ


Ο αείμνηστος δικηγόρος Χρήστος Πάππας. Φωτογραφία Gately Funeral HomeShare
ΜΕΛΡΟΟΥΖ. ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗ. Απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών ο εκ Melrose της Μασαχουσέτης δικηγόρος Χρήστος Πάππας περιστοιχισμένος από την οικογένειά του.
Ο αείμνηστος γεννήθηκε στις 7 Μαΐου του 1933 στην πόλη Gary της Ινδιάνας. Ηταν γιος του Ισιδώρου και της Κατερίνας Πάππα και αδελφός της Ασημίνας Τούνη με καταγωγή από το νησί της Χίου.
Καταλείπει την επί εξήντα έτη σύζυγό του Βασιλεία Πάππα, την κόρη του Κάθριν-Χριστίνα και τον σύζυγό της Μπιλ, τον γιο του Λι και την σύζυγό του Λίσα, πολλές ανιψιές, ανιψιούς και πλειάδα φίλων.
Φοίτησε στο πανεπιστήμιο Indiana University και στη Νομική Σχολή του πανεπιστημίου Valparaiso όπου είχε άριστη επίδοση στα Παιδαγωγικά και έκανε υπερήφανη την οικογένειά του.
Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην δικηγορία το 1960 και ίδρυσε την δικηγορική εταιρεία με την επίσης δικηγόρο κόρη του, την Pappas & Pappas Law Firm. Ηταν μέλος του Καθεδρικού Ναού του Ευαγγελισμού Βοστώνης και υπηρέτησε επί σειρά ετών στο κοινοτικό συμβούλιο, καθώς επίσης και σε πολλές επιτροπές όπως εκείνη για την ανακαίνιση και συντήρηση του ναού. Αγαπούσε πολύ την Εκκλησία και την Ελληνική του κληρονομιά.
Ο αείμνηστος Χρήστος Πάππας ίδρυσε με την σύζυγό του Βασιλεία το Ταμείο Καρδιοπαθών Ελληνόπουλων (The Hellenic Cardiac Fund for Children) στο Παιδικό Νοσοκομείο Βοστώνης επί 40 και πλέον έτη, βοηθώντας μικρά παιδιά πάσχοντα από καρδιακά και άλλα σοβαρά νοσήματα.
Το σκήνωμά του ετέθει σε κοινό προσκύνημα χθες Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στο νεκροπομπείο Gately Funeral Home στη διεύθυνση 79 W. Foster Street, Melrose, Mass από τις 4 το απόγευμα έως τις 7 το βράδυ.
Η Νεκρώσιμη Ακολουθία του θα τελεστεί στον Καθεδρικό ναό του Ευαγγελισμού Βοστώνης το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, στις 11 π.μ., ενώ ο ενταφιασμός του θα γίνει στο κοιμητήριο Wyoming Cemetery στην πόλη Melrose.
Αντί ανθέων όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του μπορούν να στείλουν χρηματικές δωρεές στο Hellenic Cardiac Fund for Children -Children’s Hospital Attn: Volunteer Department, 300 Longwood Avenue, Boston, MA. 02115.
Σημείωση: Χθες βρεθήκαμε από ενωρίς στο νεκροπομπείο για να συλλυπηθούμε την οικογένεια και να αποχαιρετήσουμε τον Χρήστο Πάππα. Πλήθος κόσμου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο καθ’ ότι ο χώρος εντός και εκτός (χώρος στάθμευσης) νεκροπομπείου ήταν μικρός για όλο αυτό τον κόσμο.  Αιωνία του η Μνήμη.  paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου