Τα παιδικά χρόνια του Τσίπρα δια χειρός Αρκά προκαλούν «πόλεμο» στο διαδίκτυο | tanea.grΤις έντονες αντιδράσεις των φανατικών οπαδών του… Αλέξη Τσίπρα και κυρίως των troll που ξημεροβραδιάζονται στο διαδίκτυο για να σχολιάζουν αρνητικά οτιδήποτε πηγαίνει κόντρα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, έχουν προκαλέσει τα τελευταία σκίτσα του γνωστού σε όλους μας Αρκά. Πρόκειται για τις τελευταίες δημιουργίες του γνωστού σκιτσογράφου ο οποίος καταπιάνεται με τα παιδικά χρόνια του πρωθυπουργού και σχολιάζει με το ιδιαίτερα καυστικό του χιούμορ τις αδυναμίες του.
Με το που δημοσιεύει ένα νέο σκίτσο ο Αρκάς πλήθος σχολίων ακολουθεί κι ένας συνεχής διαδικτυακός πόλεμος μεταξύ των υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ και όσων αποθεώνουν το μοναδικό χιούμορ του σκιτσογράφου.
Οι μεν μιλούν με απαξιωτικά λόγια για τον Αρκά, οι δε επιτίθενται στα troll λέγοντας ότι δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να παρακολουθούν τη δουλειά του σκιτσογράφου και να τη σχολιάζουν.
Η αλήθεια είναι πάντως ότι… η αλήθεια πονάει και στα σκίτσα αυτά αποτυπώνονται πολλές ενδιαφέρουσες εικόνες του πρωθυπουργού… τότε και τώρα.