Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019

Σφυροκοπά τη χώρα η κακοκαιρία - Εγκλωβισμένοι στα χιόνια, διακοπές ρεύματος


Δριμύ ψύχος
Θυελλώδεις άνεμοι σπέρνουν τον χιονιά στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής Ελλάδας. Ανθρωποι εγκλωβίστηκαν στα χιόνια και περιοχές έμειναν στο σκοτάδι από βλάβες στα δίκτυα ηλεκτροδότησης. Πολλοί δρόμοι έχουν κλείσει και αλλού χρειάζονται αλυσίδες

Σαρώνει τη χώρα η επέλαση της κακοκαιρίας «Ωκεανίς» η οποία έχει δημιουργήσει προβλήματα στη μισή Ελλάδα.   Η κακοκαιρία προκάλεσε διακοπές ρεύματος στην ανατολική Αττική, κατά τις βραδινές ώρες, ενώ νωρίτερα είχαν σημειωθεί διακοπές ρεύματος και στο Πήλιο. Εγκλωβισμένοι στην Πάρνηθα βρέθηκαν οκτώ άτομα, των οποίων τα αυτοκίνητα κόλλησαν στο πυκνό χιόνι. Εγινε μεγάλη επιχείρηση από την Πυροσβεστική άνδρες της οποίας τους απεγκλώβισαν και τους μετέφεραν σε ασφαλή τόπο.
Από το μεσημέρι του Σαββάτου έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το ύψος του τελεφερίκ προς την Πάρνηθα, λόγω της κακοκαιρίας. Στη Λάρισα επίσης εγκλωβισμένοι για περίπου 4,5 ώρες παρέμειναν οι επιβάτες πέντε λεωφορείων και δεκάδων οχημάτων στην ιερά μονή του Αγίου Δημητρίου στο Στόμιο, λόγω της χιονόπτωσης. Όπως καταγγέλλουν επιβάτες, οι αρχές ενημερώθηκαν από τις 10.30 το πρωί για το πρόβλημα στη μετακίνηση, όμως το εκχιονιστικό έφθασε εκεί μόλις πέντε λεπτά πριν από τις 3 το μεσημέρι.
Στην Κεφαλλονιά η κακοκαιρία προκάλεσε επίσης πολλά προβλήματα. Δύο άτομα που βρίσκονταν με το αυτοκίνητό τους στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου στον Αίνο απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική.
Αυτή την ώρα είναι κλειστή η περιφερειακή οδός Πεντέλης- Νέας Μάκρης. Σύμφωνα με την Τροχαία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο έως τον Άγιο Πέτρο και στα δύο ρεύματα
Συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης βρίσκονται στους δρόμους και ρίχνουν νερό, προκειμένου να μην προκληθούν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων. «Οι δρόμοι είναι καθαροί, δουλεύουμε από την πρώτη στιγμή. Τα μηχανήματα του δήμου με τις αλατιέρες και τις υδροφόρες είναι έξω», τόνισε στo voria.gr ο εντεταλμένος σύμβουλος Καθαριότητας Λάζαρος Ζαχαριάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου