Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Σφυροκοπά τη χώρα η κακοκαιρία - Εγκλωβισμένοι στα χιόνια, διακοπές ρεύματος


Δριμύ ψύχος
Θυελλώδεις άνεμοι σπέρνουν τον χιονιά στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής Ελλάδας. Ανθρωποι εγκλωβίστηκαν στα χιόνια και περιοχές έμειναν στο σκοτάδι από βλάβες στα δίκτυα ηλεκτροδότησης. Πολλοί δρόμοι έχουν κλείσει και αλλού χρειάζονται αλυσίδες

Σαρώνει τη χώρα η επέλαση της κακοκαιρίας «Ωκεανίς» η οποία έχει δημιουργήσει προβλήματα στη μισή Ελλάδα.   Η κακοκαιρία προκάλεσε διακοπές ρεύματος στην ανατολική Αττική, κατά τις βραδινές ώρες, ενώ νωρίτερα είχαν σημειωθεί διακοπές ρεύματος και στο Πήλιο. Εγκλωβισμένοι στην Πάρνηθα βρέθηκαν οκτώ άτομα, των οποίων τα αυτοκίνητα κόλλησαν στο πυκνό χιόνι. Εγινε μεγάλη επιχείρηση από την Πυροσβεστική άνδρες της οποίας τους απεγκλώβισαν και τους μετέφεραν σε ασφαλή τόπο.
Από το μεσημέρι του Σαββάτου έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το ύψος του τελεφερίκ προς την Πάρνηθα, λόγω της κακοκαιρίας. Στη Λάρισα επίσης εγκλωβισμένοι για περίπου 4,5 ώρες παρέμειναν οι επιβάτες πέντε λεωφορείων και δεκάδων οχημάτων στην ιερά μονή του Αγίου Δημητρίου στο Στόμιο, λόγω της χιονόπτωσης. Όπως καταγγέλλουν επιβάτες, οι αρχές ενημερώθηκαν από τις 10.30 το πρωί για το πρόβλημα στη μετακίνηση, όμως το εκχιονιστικό έφθασε εκεί μόλις πέντε λεπτά πριν από τις 3 το μεσημέρι.
Στην Κεφαλλονιά η κακοκαιρία προκάλεσε επίσης πολλά προβλήματα. Δύο άτομα που βρίσκονταν με το αυτοκίνητό τους στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου στον Αίνο απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική.
Αυτή την ώρα είναι κλειστή η περιφερειακή οδός Πεντέλης- Νέας Μάκρης. Σύμφωνα με την Τροχαία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο έως τον Άγιο Πέτρο και στα δύο ρεύματα
Συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης βρίσκονται στους δρόμους και ρίχνουν νερό, προκειμένου να μην προκληθούν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων. «Οι δρόμοι είναι καθαροί, δουλεύουμε από την πρώτη στιγμή. Τα μηχανήματα του δήμου με τις αλατιέρες και τις υδροφόρες είναι έξω», τόνισε στo voria.gr ο εντεταλμένος σύμβουλος Καθαριότητας Λάζαρος Ζαχαριάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου