Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Ποιες αεροπορικές παραδέχτηκαν ότι έχουν κρυφές κάμερες στα καθίσματα



Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου, 2019
Τα συστήματα In-flight entertainment (IFE) διατίθενται σε πολλά αεροπλάνα πλέον. Είναι οι οθόνες που υπάρχουν στο αεροσκάφος για τους επιβάτες για να ψυχαγωγούνται κατά τη διάρκεια της πτήσης. Πολλά αεροπλάνα δε, έχουν ατομικές οθόνες σε κάθε κάθισμα.
Πρόσφατα λοιπόν, επιβάτες εντόπισαν  εγκατεστημένες κάμερες στα IFE, σε πτήσεις των εταιρειών American Airlines και Singapore Airlines, σύμφωνα με το Business Insider.
Σύμφωνα με την απάντηση που έδωσαν και οι δύο εταιρείες, οι κάμερες ναι μεν υπάρχουν, αλλά δεν είναι σε λειτουργία και δεν θα τεθούν ποτέ σε λειτουργία. Όπως είπαν είπαν, αυτά τα συστήματα φτιάχνονται από τρίτες εταιρείες, και οι κάμερες τοποθετήθηκαν στα συστήματα από τις εταιρείες αυτές «για μελλοντική χρήση», όπως για παράδειγμα να δίνεται η δυνατότητα στους επιβάτες να κάνουν τηλεδιάσκεψη  εν ώρα πτήσης. Για την American Airlines, το σύστημα IFE έχει φτιαχτεί από την Panasonic, ενώ για την Singapore Airlines από την Panasonic και Thales.
Οι κάμερες υπάρχουν στα καθίσματα επιλεγμένων αεροσκαφών Boeing 777-200s, 777-300ERs, και Airbus A330-200s της American Airlines, ενώ στη Singapore Airlines είναι λίγο πιο διαδεδομένες, αφού στα καθίσματα της business, της premium economy και της economy των Airbus A350-900s, Airbus A380s, Boeing 777-300ERs, και Boeing 787-10s.
Πηγή: Business Insider

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου