Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019

Ο Νίκος Γκατζογιάννης επανεκλέγη Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής

 Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου, 2019

Χθες τελείωσε το συνέδριο της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής που γίνεται στο Clearwater, Florida.
Mε ποσοστό 60% επανεξελέγη στο τιμόνι της Πανηπειρωτικής ο δημοσιογράφος των New York Times και συγγραφέας κ. Νικόλαος Γκατζογιάννης από το Worcester, Massachusetts.

Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους πολιτικοί της Ηπείρου όπως οι δήμαρχοι Δερόπολης και Φοινίκης η κ. Κωνσταντίνα Μπεζιάνη και ο τέσσερες φορές Ολυμπιονίκης κ. Πύρρος Δήμας ο οποίoς θα είναι και στην παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης.
Ευχόμαστε στη νέα διοίκηση καλή συνεργασία και καλά αποτελέσματα για τον Ελληνισμό.  
Paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου