Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019

Πάτρα: Θρήνος για τον 24χρονο εύζωνα Σπύρο Θωμά – «Έσβησε» ξαφνικά στην προεδρική φρουρά


O Πατρινός Εύζωνας πέθανε μετά την σκοπιά στον Άγνωστο Στρατιώτη – Τι συνέβη το βράδυ στην προεδρική φρουρά και βυθίστηκε στο πένθος
Θρήνος στην Προεδρική φρουρά. Κανένας δεν μπορεί να πιστέψει πως ο 24χρονος Εύζωνας με καταγωγή από την Πάτρα,  έφυγε τόσο ξαφνικά για τους ουρανούς.

Πέθανε μετά την σκοπιά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Armyvoice.gr ο 24χρονος Εύζωνας Σπύρος Θωμάς είχε κάνει υπηρεσία στον Άγνωστο Στρατιώτη στις 7 με 8 το βράδυ.
Αμέσως μετά επέστρεψε ως συνήθως στο στρατόπεδο της Προεδρικής Φρουράς, το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το προεδρικό μέγαρο.
Γύρω στις 10 το βράδυ, έπρεπε να σηκωθούν όλοι οι Εύζωνες. Ωστόσο ο Εύζωνας Σ.Θ. που είχε ήδη ξαπλώσει, δεν μπορούσε να σηκωθεί.
Οι συνάδελφοί του κατάλαβαν ότι είχε δυσκολία να αναπνεύσει και άμεσα ειδοποίησαν τον γιατρό.
Στην Προεδρική φρουρά υπάρχει πάντα διαθέσιμος γιατρός κι έτσι του παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια σε ελάχιστο χρόνο.
Όσο και αν προσπάθησαν να τον επαναφέρουν ήταν μάταιο. Ο 24χρονος Εύζωνας ξεψύχησε μέσα στα χέρια τους.
Οι προσπάθειες συνεχίστηκαν με μαλάξεις και μέσα στο ασθενοφόρο που τον οδήγησε στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Στρατιώτης (ΠΖ) Σ. Θ. της Προεδρικής Φρουράς, ευρισκόμενος στη Μονάδα του τις βραδινές ώρες της 21 Φεβρουαρίου 2019, αισθάνθηκε αδιαθεσία και στη συνέχεια διακομίσθηκε άμεσα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ) όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια
στους οικείους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου