Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019

Πάτρα: Θρήνος για τον 24χρονο εύζωνα Σπύρο Θωμά – «Έσβησε» ξαφνικά στην προεδρική φρουρά


O Πατρινός Εύζωνας πέθανε μετά την σκοπιά στον Άγνωστο Στρατιώτη – Τι συνέβη το βράδυ στην προεδρική φρουρά και βυθίστηκε στο πένθος
Θρήνος στην Προεδρική φρουρά. Κανένας δεν μπορεί να πιστέψει πως ο 24χρονος Εύζωνας με καταγωγή από την Πάτρα,  έφυγε τόσο ξαφνικά για τους ουρανούς.

Πέθανε μετά την σκοπιά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Armyvoice.gr ο 24χρονος Εύζωνας Σπύρος Θωμάς είχε κάνει υπηρεσία στον Άγνωστο Στρατιώτη στις 7 με 8 το βράδυ.
Αμέσως μετά επέστρεψε ως συνήθως στο στρατόπεδο της Προεδρικής Φρουράς, το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το προεδρικό μέγαρο.
Γύρω στις 10 το βράδυ, έπρεπε να σηκωθούν όλοι οι Εύζωνες. Ωστόσο ο Εύζωνας Σ.Θ. που είχε ήδη ξαπλώσει, δεν μπορούσε να σηκωθεί.
Οι συνάδελφοί του κατάλαβαν ότι είχε δυσκολία να αναπνεύσει και άμεσα ειδοποίησαν τον γιατρό.
Στην Προεδρική φρουρά υπάρχει πάντα διαθέσιμος γιατρός κι έτσι του παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια σε ελάχιστο χρόνο.
Όσο και αν προσπάθησαν να τον επαναφέρουν ήταν μάταιο. Ο 24χρονος Εύζωνας ξεψύχησε μέσα στα χέρια τους.
Οι προσπάθειες συνεχίστηκαν με μαλάξεις και μέσα στο ασθενοφόρο που τον οδήγησε στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Στρατιώτης (ΠΖ) Σ. Θ. της Προεδρικής Φρουράς, ευρισκόμενος στη Μονάδα του τις βραδινές ώρες της 21 Φεβρουαρίου 2019, αισθάνθηκε αδιαθεσία και στη συνέχεια διακομίσθηκε άμεσα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ) όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια
στους οικείους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου