Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

HΠΑ: Ο Τραμπ σκοπεύει να ονομάσει τον Τζέφρι Ρόουζεν υφυπουργό Δικαιοσύνης


HΠΑ: Ο Τραμπ σκοπεύει να ονομάσει τον Τζέφρι Ρόουζεν υφυπουργό ΔικαιοσύνηςΟ αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να ονομάσει τον Τζέφρι Ρόουζεν επόμενο υφυπουργό Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, δήλωσε ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος το βράδυ της Τρίτης.
Ο Ρόουζεν, το τρέχον διάστημα υφυπουργός Μεταφορών της κυβέρνησης Τραμπ, θα διαδεχθεί τον Ροντ Ρόζενσταϊν, που διόρισε τον ειδικό εισαγγελέα Ρόμπερτ Μάλερ και του ανέθεσε να διενεργήσει την έρευνα για τη φερόμενη αθέμιτη σύμπραξη ανάμεσα στη Ρωσία και την ομάδα που διεξήγαγε την προεκλογική εκστρατεία του μεγιστάνα των ακινήτων το 2016.
Ο Ρόζενσταϊν αναμένεται να αποχωρήσει από το αξίωμα ως τα μέσα του Μαρτίου, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου Δικαιοσύνης τη Δευτέρα.
Ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης Ουίλιαμ Μπαρ χαιρέτισε την επιλογή, τονίζοντας σε ανακοίνωσή του ότι ο Ρόουζεν έχει 35 χρόνια εμπειρίας στην κυβέρνηση και στον ιδιωτικό τομέα.
Ο διορισμός υπόκειται στην έγκριση της Γερουσίας την ΗΠΑ.
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου