Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019

Κατακράτηση υγρών: Το εύκολο ρόφημα που βοηθά στην καταπολέμησή της γρήγορα και αποτελεσματικά


Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου, 2019Ένα πολύ συχνό πρόβλημα υγείας είναι η κατακράτηση υγρών στο σώμα. Πρόκειται για την υπερβολική συσσώρευση νερού και άλλων υγρών στο κυκλοφορικό σύστημα, στους ιστούς και στις διάφορες κοιλότητες του σώματος.
Τα συμπτώματα της ήπιας κατακράτησης υγρών είναι κυρίως πρήξιμο σε διάφορα σημεία του σώματος, αλλά κυρίως στο πρόσωπο, στα δάχτυλα, τα πόδια και τους αστραγάλους.
Το 70% του σώματος αποτελείται από νερό, το οποίο κρατάτε σε σταθερά επίπεδα με τη βοήθεια των ορμονών που ονομάζονται προσταγλανδίνες. Τα περιττά υγρά απομακρύνονται γρήγορα μέσω των νεφρών με τη μορφή των ούρων.
Η κατακράτηση υγρών μπορεί να προκληθεί από διάφορες αιτίες. Η υψηλή πίεση, προβλήματα στην καρδιά ή τα νεφρά, η εγκυμοσύνη, η καθιστική ζωή, η χαμηλή πρόσληψη πρωτεϊνών, ακόμη και η έμμηνος ρύση των γυναικών μπορεί να προκαλέσουν την αυξημένη συσσώρευση υγρών στο σώμα. Μια άλλη πιθανή αιτία είναι η κακή κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου που έχει ως αποτέλεσμα το πρήξιμο στα πόδια.
Ένα φυσικό σκεύασμα που μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της ήπιας κατακράτησης υγρών στο σώμα, είναι ένας πράσινος φυσικός χυμός.
Η διαδικασία παρασκευής του είναι απλή, καθώς αναμειγνύεται ένα αγγούρι, μισό μικρό καρπούζι και χυμό από μισό μοσχολέμονο σε ένα μπλέντερ και τον σουρώνουμε.
Αυτά τα υλικά είναι πλούσια σε νερό και έχουν διουρητικές, ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθούν τον οργανισμό να αποτοξινωθεί και να αποβάλλει τα περιττά υγρά και άλατα.
Σε περίπτωση που το πρόβλημα είναι περισσότερο σοβαρό, πρέπει να απευθυνθείτε σε γιατρό, καθώς οι σπιτικές συνταγές δεν θα έχουν αποτέλεσμα.
Πηγή: valueforlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου