Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019

Κωνσταντίνος Νικολούτσος: Είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε με όρεξη για τον τόπο μας, τον Δήμο Πύργου


Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηλείας  κ. Κώστας Νικολούτσος επισκέφτηκε τη Βοστώνη και τον Πανηλειακό Σύλλογο Βοστώνης μαζί με τον νυν Δήμαρχο Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσή και άφησε καλές εντυπώσεις ενώ τον έχουμε συναντήσει στο Ηλειακό Αντάμωμα και τα Συνέδρια των Ηλείων. 
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία. paneliakos.com

Ένας αποτελεσματικός δήμος καθορίζεται από μια επιτυχή ιεράρχηση των προτεραιοτήτων, τη συνεχή παρακολούθηση της πορείας επίλυσης των προβλημάτων, αλλά και την αποσαφήνιση των αρμοδιοτήτων.
Ξεκάθαροι ρόλοι ενισχύουν τις εύφορες συνεργασίες μεταξύ δήμου, περιφέρειας και κεντρικής διοίκησης και αποτελούν τη βάση μιας προσπάθειας για δυναμικά αποτελέσματα.
Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις πολλές και σημαντικές ευθύνες που αναλογούν στο Δήμο μας και να εργαστούμε με όρεξη για τον τόπο μας!
Κωνσταντίνος Νικολούτσος, Υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου