Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Κυριακή, 20 Μαΐου 2018

Ελληνικό Πανηγύρι στο Lowell. Τελευταία ημέρα σήμερα

Κυριακή, 20 Μαΐου, 2018

Συνεχίζεται σήμερα το Ελληνικό πανηγύρι από τις 12:00 μέχρι τις 6:00μμ
με Ελληνικά φαγητά, ελληνικά γλυκά, και Ελληνική μουσική.
Τις δύο ημέρες που πέρασαν, (Παρασκευή & Σάββατο) και παρά τη βροχή χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες, Έλληνες και ξένοι.
Χθες Σάββατο η εκδήλωση μέχρι τις 3:00μμ ήταν κάτω από τις τέντες αλλά λόγο της δυνατής βροχής και την πτώση της θερμοκρασίας εφαρμόστηκε το σχέδιο 2 και η εκδήλωση μεταφέρθηκε μέσα στο Κοινοτικό Κέντρο όπου έπαιξε η ορχήστρα ΕΝΩΣΗΣ με την Κατερίνα Παπαγεωργίου και το Γιάννη Κασσέρι στο τραγούδι.
Μεταξύ των άλλων παρευρέθηκαν ο Γενικός Πρόξενος κ. Στράτος Ευθυμίου με την οικογένειά του, ο δήμαρχος του Lowell, Bill Samaras, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Ed Kennedy & Rodney Elliot οι οποίοι θα συγκρουστούν τον Σεπτέμβριο στο ποιός θα είναι ο επώμενος Γερουσιαστής της περιοχής.
Χθες βράδυ χόρεψε το χορευτικό της Μητροπόλεως με διευθυντή το Δρ. Γιάννη Πάππα όπου ξεσήκωσε το κόσμο και πολλοί σηκώθηκαν και χόρεψαν μαζί τους.
Σήμερα ο καιρός θα είναι πολύ καλύτερος και η θερμοκρασία θα ανέβει οπότε είναι ευκαιρία για όλους και να επισκευθούν το Φεστιβάλ του οποίου οι εισπράξεις πηγαίνουν για το Ημερήσιο Ελληνικό Σχολείο.  Συγκινητική ήταν η κίνηση της ορχήστρας η οποία τα χρήματα που έπεσαν κατά τη διάρκεια του χορού τα έδωσαν για το Σχολείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου