Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Ελληνικό Πανηγύρι στο Lowell. Τελευταία ημέρα σήμερα

Κυριακή, 20 Μαΐου, 2018

Συνεχίζεται σήμερα το Ελληνικό πανηγύρι από τις 12:00 μέχρι τις 6:00μμ
με Ελληνικά φαγητά, ελληνικά γλυκά, και Ελληνική μουσική.
Τις δύο ημέρες που πέρασαν, (Παρασκευή & Σάββατο) και παρά τη βροχή χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες, Έλληνες και ξένοι.
Χθες Σάββατο η εκδήλωση μέχρι τις 3:00μμ ήταν κάτω από τις τέντες αλλά λόγο της δυνατής βροχής και την πτώση της θερμοκρασίας εφαρμόστηκε το σχέδιο 2 και η εκδήλωση μεταφέρθηκε μέσα στο Κοινοτικό Κέντρο όπου έπαιξε η ορχήστρα ΕΝΩΣΗΣ με την Κατερίνα Παπαγεωργίου και το Γιάννη Κασσέρι στο τραγούδι.
Μεταξύ των άλλων παρευρέθηκαν ο Γενικός Πρόξενος κ. Στράτος Ευθυμίου με την οικογένειά του, ο δήμαρχος του Lowell, Bill Samaras, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Ed Kennedy & Rodney Elliot οι οποίοι θα συγκρουστούν τον Σεπτέμβριο στο ποιός θα είναι ο επώμενος Γερουσιαστής της περιοχής.
Χθες βράδυ χόρεψε το χορευτικό της Μητροπόλεως με διευθυντή το Δρ. Γιάννη Πάππα όπου ξεσήκωσε το κόσμο και πολλοί σηκώθηκαν και χόρεψαν μαζί τους.
Σήμερα ο καιρός θα είναι πολύ καλύτερος και η θερμοκρασία θα ανέβει οπότε είναι ευκαιρία για όλους και να επισκευθούν το Φεστιβάλ του οποίου οι εισπράξεις πηγαίνουν για το Ημερήσιο Ελληνικό Σχολείο.  Συγκινητική ήταν η κίνηση της ορχήστρας η οποία τα χρήματα που έπεσαν κατά τη διάρκεια του χορού τα έδωσαν για το Σχολείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου