Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Eurovision: Η Κύπρος στον τελικό, εκτός η Ελλάδα

Τετάρτη, 9 Μαΐου, 2018

Eurovision: Η Κύπρος στον τελικό, εκτός η Ελλάδα
Η Κύπρος, με την Ελένη Φουρέιρα (στο κέντρο της φωτογραφίας) και το τραγούδι «Fuego» ενθουσίασε και εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό.Πηγή: (ΕΡΑ)
Λιθουανία, Ισραήλ, Τσεχία, Βουλγαρία, Αλβανία, Φινλανδία, Ιρλανδία, Εσθονία, Κύπρος και Αυστρία είναι οι δέκα συμμετοχές που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του 63ου μουσικού διαγωνισμού της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαΐου.

Την Πέμπτη θ' ακολουθήσει ο δεύτερος ημιτελικός για την επιλογή ακόμα δέκα χωρών.
Η Ελλάδα με τη Γιάννα Τερζή και το τραγούδι «Ονειρό μου» έμεινε εκτός τελικού.

Αντιθέτως, η Κύπρος, με την Ελένη Φουρέιρα και το τραγούδι «Fuego», σε σύνθεση του Αλεξ Παπακωνσταντίνου, ενθουσίασε, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου