Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018

ΗΠΑ: Ανησυχούν... για τη διανοητική κατάσταση του Κιμ

Συνέχεια στην υπόθεση για το μέγεθος του... κουμπιού

ΗΠΑ: Ανησυχούν... για τη διανοητική κατάσταση του Κιμ
Ο Λευκός Οίκος διαβεβαιώνει του Αμερικανούς ότι πρέπει να ανησυχούν για τη διανοητική κατάσταση του ηγέτη της Βόρειας Κορέας.Πηγή: (RΕUΤΕRS)
Ο Λευκός Οίκος υπεραμύνθηκε των δηλώσεων του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter για τον βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, τονίζοντας ότι οι Αμερικανοί θα πρέπει να ανησυχούν για τη διανοητική ικανότητα του ηγέτη της Βόρειας Κορέας.
Ο Τραμπ ειρωνεύτηκε την Τρίτη τον Κιμ Γιονγκ Ουν, διαβεβαιώνοντας ότι «το δικό του» κουμπί για την εκτόξευση πυρηνικών όπλων είναι «μεγαλύτερο» και «δυνατότερο» από εκείνο του ηγέτη της Βόρειας Κορέας.
«Ο πρόεδρος και ο λαός αυτής της χώρας θα πρέπει να ανησυχούν για τη διανοητική ικανότητα του ηγέτη της Βόρειας Κορέας», δήλωσε η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. 
«Εχει εξαπολύσει επανειλημμένα απειλές, πραγματοποιεί κατ’ επανάληψη πυραυλικές δοκιμές εδώ και χρόνια και ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ δεν πρόκειται να κρυφτεί, δεν θα είναι αδύναμος και θα εξασφαλίσει ότι θα κάνει ό,τι έχει υποσχεθεί, και αυτό είναι να ορθώσει το ανάστημά του και να προστατέψει τον αμερικανικό λαό», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου