Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018

Οι Ηλειώτες του Montreal εκοψαν τη βασιλόπιτα του Συλλόγου τους

Το Σάββατο που μας πέρασε ο ιστορικός Πανηλειακός Σύλλογος του Μόντρεαλ "ΕΡΜΗΣ" εόρτασε τον ερχομό του Νέου Έτους και την κοπή της Βασιλόπιτας με τη συμμετοχή των μελών και φίλων του Συλλόγου.
Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα του Συλλόγου.  Νοστιμότατο φαγητό από τον master chef κ. Νίκο Αγγελόπουλο και βοηθό τον κ. Άγγελο Κορυζή.  Μαζί με το φαγητό διατέθηκε κρασί ποιότητας και μουσική για όλα τα γούστα.
Ήταν μία ζεστή βραδιά με ευχές για ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ που έδωσε το δικαίωμα σε όλους να διασκεδάσουν τον κρύο καιρό όπου η θερμοκρασία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν -35 Κελσίου.

Ο Σύλλογος ΕΡΜΗ Μόντρεαλ έδωσε ραντεβού για την 10η Φεβρουαρίου, εορτή του Αγίου Χαράλαμπου, όπου θα γίνει η καθιρωμένη ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ εις υγεία των μελών και των οικογενειών των.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με επικεφαλής τον Πρόεδρο και το Γυναικείο Τμήμα στέλνουν στους ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΗΛΕΙΟΥΣ τις καλύτερες ευχές για μία Καλή Χρονιά με Υγεία & Ευτυχία.

Γεώργιος Χαρμπίλας, Montreal, Canada (Καταγωγή από Άγιο Ηλία, Πύργου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου