Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018

Οι Ηλειώτες του Montreal εκοψαν τη βασιλόπιτα του Συλλόγου τους

Το Σάββατο που μας πέρασε ο ιστορικός Πανηλειακός Σύλλογος του Μόντρεαλ "ΕΡΜΗΣ" εόρτασε τον ερχομό του Νέου Έτους και την κοπή της Βασιλόπιτας με τη συμμετοχή των μελών και φίλων του Συλλόγου.
Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα του Συλλόγου.  Νοστιμότατο φαγητό από τον master chef κ. Νίκο Αγγελόπουλο και βοηθό τον κ. Άγγελο Κορυζή.  Μαζί με το φαγητό διατέθηκε κρασί ποιότητας και μουσική για όλα τα γούστα.
Ήταν μία ζεστή βραδιά με ευχές για ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ που έδωσε το δικαίωμα σε όλους να διασκεδάσουν τον κρύο καιρό όπου η θερμοκρασία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν -35 Κελσίου.

Ο Σύλλογος ΕΡΜΗ Μόντρεαλ έδωσε ραντεβού για την 10η Φεβρουαρίου, εορτή του Αγίου Χαράλαμπου, όπου θα γίνει η καθιρωμένη ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ εις υγεία των μελών και των οικογενειών των.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με επικεφαλής τον Πρόεδρο και το Γυναικείο Τμήμα στέλνουν στους ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΗΛΕΙΟΥΣ τις καλύτερες ευχές για μία Καλή Χρονιά με Υγεία & Ευτυχία.

Γεώργιος Χαρμπίλας, Montreal, Canada (Καταγωγή από Άγιο Ηλία, Πύργου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου