Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018

Οι Ηλειώτες του Montreal εκοψαν τη βασιλόπιτα του Συλλόγου τους

Το Σάββατο που μας πέρασε ο ιστορικός Πανηλειακός Σύλλογος του Μόντρεαλ "ΕΡΜΗΣ" εόρτασε τον ερχομό του Νέου Έτους και την κοπή της Βασιλόπιτας με τη συμμετοχή των μελών και φίλων του Συλλόγου.
Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα του Συλλόγου.  Νοστιμότατο φαγητό από τον master chef κ. Νίκο Αγγελόπουλο και βοηθό τον κ. Άγγελο Κορυζή.  Μαζί με το φαγητό διατέθηκε κρασί ποιότητας και μουσική για όλα τα γούστα.
Ήταν μία ζεστή βραδιά με ευχές για ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ που έδωσε το δικαίωμα σε όλους να διασκεδάσουν τον κρύο καιρό όπου η θερμοκρασία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν -35 Κελσίου.

Ο Σύλλογος ΕΡΜΗ Μόντρεαλ έδωσε ραντεβού για την 10η Φεβρουαρίου, εορτή του Αγίου Χαράλαμπου, όπου θα γίνει η καθιρωμένη ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ εις υγεία των μελών και των οικογενειών των.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με επικεφαλής τον Πρόεδρο και το Γυναικείο Τμήμα στέλνουν στους ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΗΛΕΙΟΥΣ τις καλύτερες ευχές για μία Καλή Χρονιά με Υγεία & Ευτυχία.

Γεώργιος Χαρμπίλας, Montreal, Canada (Καταγωγή από Άγιο Ηλία, Πύργου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου