Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018

Οι Ηλειώτες του Montreal εκοψαν τη βασιλόπιτα του Συλλόγου τους

Το Σάββατο που μας πέρασε ο ιστορικός Πανηλειακός Σύλλογος του Μόντρεαλ "ΕΡΜΗΣ" εόρτασε τον ερχομό του Νέου Έτους και την κοπή της Βασιλόπιτας με τη συμμετοχή των μελών και φίλων του Συλλόγου.
Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα του Συλλόγου.  Νοστιμότατο φαγητό από τον master chef κ. Νίκο Αγγελόπουλο και βοηθό τον κ. Άγγελο Κορυζή.  Μαζί με το φαγητό διατέθηκε κρασί ποιότητας και μουσική για όλα τα γούστα.
Ήταν μία ζεστή βραδιά με ευχές για ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ που έδωσε το δικαίωμα σε όλους να διασκεδάσουν τον κρύο καιρό όπου η θερμοκρασία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν -35 Κελσίου.

Ο Σύλλογος ΕΡΜΗ Μόντρεαλ έδωσε ραντεβού για την 10η Φεβρουαρίου, εορτή του Αγίου Χαράλαμπου, όπου θα γίνει η καθιρωμένη ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ εις υγεία των μελών και των οικογενειών των.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με επικεφαλής τον Πρόεδρο και το Γυναικείο Τμήμα στέλνουν στους ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΗΛΕΙΟΥΣ τις καλύτερες ευχές για μία Καλή Χρονιά με Υγεία & Ευτυχία.

Γεώργιος Χαρμπίλας, Montreal, Canada (Καταγωγή από Άγιο Ηλία, Πύργου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου