Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Οι Ηλειώτες του Montreal εκοψαν τη βασιλόπιτα του Συλλόγου τους

Το Σάββατο που μας πέρασε ο ιστορικός Πανηλειακός Σύλλογος του Μόντρεαλ "ΕΡΜΗΣ" εόρτασε τον ερχομό του Νέου Έτους και την κοπή της Βασιλόπιτας με τη συμμετοχή των μελών και φίλων του Συλλόγου.
Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα του Συλλόγου.  Νοστιμότατο φαγητό από τον master chef κ. Νίκο Αγγελόπουλο και βοηθό τον κ. Άγγελο Κορυζή.  Μαζί με το φαγητό διατέθηκε κρασί ποιότητας και μουσική για όλα τα γούστα.
Ήταν μία ζεστή βραδιά με ευχές για ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ που έδωσε το δικαίωμα σε όλους να διασκεδάσουν τον κρύο καιρό όπου η θερμοκρασία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν -35 Κελσίου.

Ο Σύλλογος ΕΡΜΗ Μόντρεαλ έδωσε ραντεβού για την 10η Φεβρουαρίου, εορτή του Αγίου Χαράλαμπου, όπου θα γίνει η καθιρωμένη ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ εις υγεία των μελών και των οικογενειών των.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με επικεφαλής τον Πρόεδρο και το Γυναικείο Τμήμα στέλνουν στους ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΗΛΕΙΟΥΣ τις καλύτερες ευχές για μία Καλή Χρονιά με Υγεία & Ευτυχία.

Γεώργιος Χαρμπίλας, Montreal, Canada (Καταγωγή από Άγιο Ηλία, Πύργου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου