Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

FEDERATION OF HELLENIC AMERICAN SOCIETIES OF NEW ENGLAND


Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου, 2018


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης) με θέμα τον αιφνίδιο θάνατο του πρώην Προέδρου της κ. Γεώργιου Μαρκάκου αποφάσισε τα ακόλουθα:
  1. Να κάνει δωρεά στον Ελληνο-Ορθόδοξο Ναό της Αγίας Τριάδος στο Clearwater, Florida εις μνήμη του Γεώργιου Μαρκάκου.
  2. Να καταχωρήσει συλλυπητήρια ανακοίνωση στα Μέσα Ενημέρωσης.
  3. Να κρατήσει ενός λεπτού σιγή στην Πανομογενειακή Συνάντηση για την Παρέλαση που θα γίνει την Τετάρτη το βράδυ, 31 Ιανουαρίου, 2018, 7:30 μμ στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.
  4. Να τιμήσει μετά θάνατον τον Γεώργιο Μαρκάκο στις εορταστικές εκδηλώσεις για την παρέλαση του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας δεδομένου ότι ο Γεώργιος Μαρκάκος ήταν πρωτεργάτης στο να αρχίσει η Παρέλαση του Ελληνισμού στη Βοστώνη πριν 24 χρόνια.
  5. Η υποτροφία της Ομοσπονδίας να δοθεί φέτος εις μνήμη του Γεώργιου Μαρκάκου.
Αιωνία η Μνήμη

στον Πρόεδρο, Φίλο, Συνεργάτη, Έλληνα, Γεώργιο Μαρκάκο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου