Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Στέλιος Διονυσίου: «Πήγαινα στο νοσοκομείο, δεν χτύπησα αστυνομικό»

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου, 2018

«Δεν χτύπησα κανέναν αστυνομικό» δήλωσε ο τραγουδιστής Στέλιος Διονύσιου λίγο μετά την έξοδο του από το Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, όπου πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο. «Ένιωσα αδιαθεσία, πηγαίνα στο νοσοκομείο» εξήγησε ο γνωστός τραγουδιστής.
Το περιστατικό που τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα έγινε χθες το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνα. Ο Στέλιος Διονυσίου, σύμφωνα με τους αστυνομικούς επιχείρησε να περάσει την κορδέλα που είχε κλείσει την λεωφόρο Βασ. Σοφίας στη συμβολή της με την οδό Δορυλαίου, στο πλαίσιο μέτρων ασφαλείας.
Ο κ. Διονυσίου έκοψε την κορδέλα παρόλο που προσπάθησαν να τον εμποδίσουν οι άνδρες ασφαλείας και προσπάθησε να περάσει αγνοώντας τις οδηγίες τους. Τότε σημειώθηκε διαπληκτισμός μεταξύ του τραγουδιστή και των αστυνομικών, οι οποίοι του απαγόρευσαν τη διέλευση.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο κ. Διονυσίου κινήθηκε με το όχημά του με αποτέλεσμα να χτυπήσει με τον καθρέπτη του έναν από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο.

Μήνυση από τον αστυνομικό

Μετά την προσέλευση και των δύο πλευρών στο Α.Τ. Αμπελοκήπων, ο αστυνομικός κατέθεσε μήνυση εναντίον του τραγουδιστή, ο οποίος θα οδηγηθεί την Τετάρτη στη Δικαιοσύνη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της απείθειας, της εξύβρισης και της σωματικής βλάβης εναντίον οργάνων της τάξης.
Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου