Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Με Κοτζιά και Ντιμιτρόφ πλέον η διαπραγμάτευση

Αλλάζουν τα δεδομένα

Με Κοτζιά και Ντιμιτρόφ πλέον η διαπραγμάτευση
Τα μέσα ενημέρωσης της ΠΓΔΜ επιβεβαιώνουν και την επίσκεψη Νίμιτς σε Σκόπια και Αθήνα (στη φωτογραφία, οι υπουργοί Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και Νικολά Ντιμιτρόφ).
Αλλάζουν από εδώ και πέρα τα δεδομένα στις συναντήσεις της Ελλάδας και των Σκοπίων με τον διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας των Σκοπίων, Telma.
Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται πηγές από το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ τις δύο χώρες θα εκπροσωπούν οι υπουργοί Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και Νικολά Ντιμιτρόφ.
Την πρώτη συνάντηση με τον Νίμιτς που έγινε στη Νέα Υόρκη, τις δύο χώρες είχαν εκπροσωπήσει οι πρέσβεις Αδαμάντιος Βασιλάκης και Βάσκο Ναουμόφσκι, με τον τελευταίο όμως να προκαλεί σάλο με τις δηλώσεις του για τον διαμεσολαβητή του ΟΗΕ.
Συγκεκριμένα, είχε πει πως η δέσμη ιδεών που παρουσίασε ο Νίμιτς απέχει πολύ από αξιοπρεπή λύση για το θέμα του ονόματος. Αμέσως, ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων έσπευσε να πάρει αποστάσεις από αυτές τις δηλώσεις, λέγοντας πως έχουν γίνει για «εσωτερική κατανάλωση» και προκαλούν πρόβλημα στις σχέσεις μεταξύ Σκοπίων και Αθήνας.
Στο κείμενο επίσης επιβεβαιώνεται η επίσκεψη Νίμιτς στην Ελλάδα και την ΠΓΔΜ.
Ολα αυτά, δε, γίνονται μια μέρα πριν τη συνάντηση Αλέξη Τσίπρα - Ζόραν Ζάεφ στο Νταβός (την Τετάρτη, στις 16.00 ώρα Ελλάδας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου