Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Ο Τσίπρας ενημερώνει Παυλόπουλο και πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό

«Μίνι» υπουργικό συμβούλιο

Ο Τσίπρας ενημερώνει Παυλόπουλο και πολιτικούς αρχηγούς για το ΣκοπιανόΣτις 3 το μεσημέρι συγκαλεί στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, «μίνι» Υπουργικό Συμβούλιο με τη συμμετοχή του συνόλου της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών, προκειμένου να συζητηθούν τα αποτελέσματα των επαφών στο Νταβός.

Το πρωί ο πρωθυπουργός συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο και τον ενημέρωσε για το ταξίδι του στο Νταβός και τις εξελίξεις στο μέτωπο της οικονομίας αλλά και εκείνο του ονοματολογικού της ΠΓΔΜ.

Παράλληλα, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί  στις 18:30 με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, για να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα. 
Το Σάββατο ο Πρωθυπουργός θα ενημερώσει κατ' ιδίαν στο Μέγαρο Μαξίμου τους πολιτικούς αρχηγούς.

Σύμφωνα με πηγές από την Πειραιώς, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο Μέγαρο Μαξίμου για λίγη ώρα, καθώς θα αναχωρήσει για επίσημη επίσκεψη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ωστόσο, πηγές της ΝΔ τόνιζαν ότι «είναι πολύ αργά για ουσιαστική ενημέρωση από τον πρωθυπουργό».

Στις 12:30 το μεσημέρι του Σαββάτου ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Σύμφωνα με συνεργάτες της, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στη σύντομη συνομιλία της με τον Αλέξη Τσίπρα, του επανέλαβε πως θεωρεί ότι εξακολουθεί να κάνει μυστική διπλωματία και δεν έχει εξασφαλίσει συναίνεση ούτε καν μέσα στην κυβέρνησή του, συνιστώντας του να προσέξει πολύ γιατί με αυτά που κάνει διχάζει τους έλληνες.
Η κ. Γεννηματά ζήτησε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για το οποίο ο κ.Τσίπρας επιφυλάχθηκε.

Στις 13:30 θα ακολουθήσει το ραντεβού του Πρωθυπουργού με τον γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Στις 3 το μεσημέρι της ορίστηκε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου