Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Αυτή είναι η βίλα του Ζόραν Ζάεφ στη Χαλκιδική

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου, 2018Τριώροφη κατοικία

Αυτή είναι η βίλα του Ζόραν Ζάεφ στη Χαλκιδική
Στο στόχαστρο των σκοπιανών μέσων ενημέρωσης μπήκε ο πρωθυπουργός, Ζόραν Ζάεφ αποκαλύπτοντας τη βίλα που έχει αγοράσει στη Χαλκιδική.
Ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας είναι κάτοχος τριώροφου σπιτιού στα Νέα Μουδανιά κι επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα αλλά δέχεται και πολλούς επισκέπτες στη βίλα του.
Πολιτικά πρόσωπα του Κοσυφοπεδίου, Σκοπιανοί πολιτικοί αλλά και επιχειρηματίες, είναι μεταξύ των εκλεκτών προσκεκλημένων του Σκοπιανού πρωθυπουργού. Κανείς όμως δεν ξεφεύγει από τους άγρυπνους κατασκόπους των Ρωσικών Μυστικών Υπηρεσιών, αναφέρουν ιστοσελίδες της ΠΓΔΜ.
Μάλιστα, αυτό που κινεί ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των Μυστικών Υπηρεσιών, όχι μόνο της Ρωσίας, είναι το γεγονός ότι στο φιλόξενο καθιστικό του Ζόραν Ζάεφ έχουν παρευρεθεί πρόσωπα με σημαντική ισχύ και… αρκετή δύναμη πυρός στα Βαλκάνια.
«Κάθε καλοκαίρι, ο Ζάεφ, απολαμβάνει τις ανέσεις και τη θέα ενός τριώροφου σπιτιού στην Ελλάδα», σύμφωνα με την ιστοσελίδα Press24 των Σκοπίων, που επισημαίνει ότι η επίμαχη αγορά, έγινε στο τέλος του 2012. «Πρόκειται για μια βίλα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και με μια μεγάλη αυλή περίπου 300 τετραγωνικών μέτρων» αναφέρεται.
Το Press24 έχει αυτήν τη στιγμή μόνο μία από τις τρεις συμβάσεις μέσω των οποίων έγινε η πληρωμή. «Η συμφωνία αυτή ολοκληρώθηκε στα 20.000 ευρώ και η πηγή μας λέει ότι πωλήθηκε μέσω άλλων δύο συμβάσεων, οι οποίες ανήλθαν στο συνολικό ποσό των 110.000 ευρώ» υπογραμμίζεται.
Το σπίτι του Ζόραν Ζάεφ βρίσκεται στην παραλία των Νέων Μουδανιιών της Χαλκιδικής. Σε έγγραφα που ήλθαν στο φως της δημοσιότητας, φαίνεται ότι τα πρώτα ξαδέρφια του Ζόραν Ζάεφ, Trajce και Boban Zaev αγόρασαν αυτό το σπίτι της Χαλκιδικής στο τέλος του 2012. Οι αναζητήσεις μέσω των ελληνικών πρακτορείων ακινήτων δείχνουν ότι η πραγματική αξία του ακινήτου αυτού είναι πολύ υψηλότερη από το ποσό που φέρεται να κατέβαλε ο Ζάεφ για αυτό το σπίτι.
Δηλαδή, ένα σπίτι με την ίδια περιοχή στην πρώτη γραμμή προς τη θάλασσα, όπως τριώροφο σπίτι του Zaev δεν μπορεί να βρεθεί σε τιμή χαμηλότερη από 300.000 ευρώ.
Πηγή: press24republika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου