Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018

Δεν ακούσατε Σεβασμιώτατε κ. Δημήτριε

 Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου, 2018

Πριν λίγο καιρό και μετά από κάποιες τρανταχτές αποκαλύψεις της Εφημερίδας ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ γράψαμε εδώ στο www.paneliakos.comΜη τα βάζετε με τον Εθνικό Κήρυκα”. Δεν μας άκουσαν και αντί να βγει ο Αρχιεπίσκοπος και οι “συν αυτώ” να πουν την αλήθεια βγήκαν και διέψευσαν τον Κήρυκα. Τι κρίμα, αλήθεια. Πόσα άλλα θα βγουν στη φόρα; Καλούμε τον Αρχιεπίσκοπο να ζητήσει συγνώμη από τους ενορίτες και γενικά από όλο τον Ελληνισμό, αμέσως. Μετά, αμέσως, να πάει σε μία Μονή για να προσευχηθεί στο Θεό.
Τα παιδιά μας, βλέπουν, ακούν και έχουν κρίση και γνώμη για το τι γίνετε και... εγκαταλείπουν την εκκλησία. Δεν είναι όπως παλιά που ο παπάς, ο δεσπότης και γιατί όχι και αρχιεπίσκοπος που ήσαν οι μορφωμένοι.
Σήμερα οι νέοι μας είναι περισσότεροι μορφωμένοι και δεν πάνε στην εκκλησία να ακούσουν ένα “γραφικό παπά” που λέει παπαγαλία αυτά που έμαθε ή άκουσε. Άμα ένας νέος ρωτήσει ένα παπά να του εξηγήσει τη περικοπή του Ευαγγελίου ή να του κάνει μία ερώτηση για τη θρησκεία μας πολύ φοβάμαι ότι ο παπάς δεν θα ξέρει τι να του απαντήσει! Ίσως να καταφύγει και στο “πίστευε και μη ερεύνα”. Όχι δεν είναι έτσι, πρέπει να γίνετε συζήτηση και να απαντηθούν οι ερωτήσεις, εξ άλλου ο Χριστιανισμός λέει “ερευνάτε τας γραφάς”. Ακούει κανείς ή zzzzzzzzzzzz
Ας με συμπαθάνε οι κληρικοί που είναι άξιοι ιερείς, δάσκαλοι, λειτουργοί. Δεν μιλώ για αυτούς αλλά μιλώ για αυτούς που δεν είναι λειτουργοί αλλά επαγγελματίες.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου