Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018

Δεν ακούσατε Σεβασμιώτατε κ. Δημήτριε

 Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου, 2018

Πριν λίγο καιρό και μετά από κάποιες τρανταχτές αποκαλύψεις της Εφημερίδας ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ γράψαμε εδώ στο www.paneliakos.comΜη τα βάζετε με τον Εθνικό Κήρυκα”. Δεν μας άκουσαν και αντί να βγει ο Αρχιεπίσκοπος και οι “συν αυτώ” να πουν την αλήθεια βγήκαν και διέψευσαν τον Κήρυκα. Τι κρίμα, αλήθεια. Πόσα άλλα θα βγουν στη φόρα; Καλούμε τον Αρχιεπίσκοπο να ζητήσει συγνώμη από τους ενορίτες και γενικά από όλο τον Ελληνισμό, αμέσως. Μετά, αμέσως, να πάει σε μία Μονή για να προσευχηθεί στο Θεό.
Τα παιδιά μας, βλέπουν, ακούν και έχουν κρίση και γνώμη για το τι γίνετε και... εγκαταλείπουν την εκκλησία. Δεν είναι όπως παλιά που ο παπάς, ο δεσπότης και γιατί όχι και αρχιεπίσκοπος που ήσαν οι μορφωμένοι.
Σήμερα οι νέοι μας είναι περισσότεροι μορφωμένοι και δεν πάνε στην εκκλησία να ακούσουν ένα “γραφικό παπά” που λέει παπαγαλία αυτά που έμαθε ή άκουσε. Άμα ένας νέος ρωτήσει ένα παπά να του εξηγήσει τη περικοπή του Ευαγγελίου ή να του κάνει μία ερώτηση για τη θρησκεία μας πολύ φοβάμαι ότι ο παπάς δεν θα ξέρει τι να του απαντήσει! Ίσως να καταφύγει και στο “πίστευε και μη ερεύνα”. Όχι δεν είναι έτσι, πρέπει να γίνετε συζήτηση και να απαντηθούν οι ερωτήσεις, εξ άλλου ο Χριστιανισμός λέει “ερευνάτε τας γραφάς”. Ακούει κανείς ή zzzzzzzzzzzz
Ας με συμπαθάνε οι κληρικοί που είναι άξιοι ιερείς, δάσκαλοι, λειτουργοί. Δεν μιλώ για αυτούς αλλά μιλώ για αυτούς που δεν είναι λειτουργοί αλλά επαγγελματίες.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου