Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Η ιστοσελίδα μας, paneliakos.com, σας εύχεται

Υγεία, Πρόοδο και Ευτυχία - Χρόνια Πολλά
Καλά Χριστούγεννα, KALA CHRISTOUGENNA (Greek)
Merry Christmas (American English, USA)

English (UK) Happy Christmas

German: Frohe Weihnachten
French: Joyeux Noël
Spanish: ¡Feliz Navidad
Italian: Buon Natale
Portuguese: Feliz Natal
Japanese: メリークリスマス
Russian: С Рождеством
Dutch: Vrolijk kerstfeest
Swedish: God jul
Czech: Veselé vánoce
Turkish:Mutlu Noeller
Albanian: Gëzuar Krishtlindjet
Estonian: Häid Jõule
Hebrew: חג מולד שמח
Chinese: 圣诞快乐
Ukrainian: З Різдвом
Serbian: Срећан Божић
Filipino: Maligayang Pasko
Georgian: შობა
Finish: hyvää joulua

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018

Δεν ακούσατε Σεβασμιώτατε κ. Δημήτριε

 Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου, 2018

Πριν λίγο καιρό και μετά από κάποιες τρανταχτές αποκαλύψεις της Εφημερίδας ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ γράψαμε εδώ στο www.paneliakos.comΜη τα βάζετε με τον Εθνικό Κήρυκα”. Δεν μας άκουσαν και αντί να βγει ο Αρχιεπίσκοπος και οι “συν αυτώ” να πουν την αλήθεια βγήκαν και διέψευσαν τον Κήρυκα. Τι κρίμα, αλήθεια. Πόσα άλλα θα βγουν στη φόρα; Καλούμε τον Αρχιεπίσκοπο να ζητήσει συγνώμη από τους ενορίτες και γενικά από όλο τον Ελληνισμό, αμέσως. Μετά, αμέσως, να πάει σε μία Μονή για να προσευχηθεί στο Θεό.
Τα παιδιά μας, βλέπουν, ακούν και έχουν κρίση και γνώμη για το τι γίνετε και... εγκαταλείπουν την εκκλησία. Δεν είναι όπως παλιά που ο παπάς, ο δεσπότης και γιατί όχι και αρχιεπίσκοπος που ήσαν οι μορφωμένοι.
Σήμερα οι νέοι μας είναι περισσότεροι μορφωμένοι και δεν πάνε στην εκκλησία να ακούσουν ένα “γραφικό παπά” που λέει παπαγαλία αυτά που έμαθε ή άκουσε. Άμα ένας νέος ρωτήσει ένα παπά να του εξηγήσει τη περικοπή του Ευαγγελίου ή να του κάνει μία ερώτηση για τη θρησκεία μας πολύ φοβάμαι ότι ο παπάς δεν θα ξέρει τι να του απαντήσει! Ίσως να καταφύγει και στο “πίστευε και μη ερεύνα”. Όχι δεν είναι έτσι, πρέπει να γίνετε συζήτηση και να απαντηθούν οι ερωτήσεις, εξ άλλου ο Χριστιανισμός λέει “ερευνάτε τας γραφάς”. Ακούει κανείς ή zzzzzzzzzzzz
Ας με συμπαθάνε οι κληρικοί που είναι άξιοι ιερείς, δάσκαλοι, λειτουργοί. Δεν μιλώ για αυτούς αλλά μιλώ για αυτούς που δεν είναι λειτουργοί αλλά επαγγελματίες.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου