Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

H Ελληνίδα μπασκετμπολίστρια με την κορδέλα στα μαλλιά που αποθεώθηκε στις ΗΠΑ για το στυλ της


ΒοστώνηΔευτέρα, 29 Ιανουαρίου, 2018

Μια σημαντική διάκριση κατέκτησε η Ελληνίδα καλαθοσφαιρίστρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Πανεπιστημίου Suffolk, Γεωργία Μπουρίκα, η οποία είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια Καλών Τεχνών.


Η Ελληνίδα αθλήτρια αναγνωρίστηκε από το United States Basketball Writers Association (USBWA) και ονομάστηκε Εθνική Παίκτρια της Εβδομάδας στην Κατηγορία ΙΙΙ (Division III) του Γυναικείου Μπάσκετ.  Η ΜΠΟΥΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ-ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014-15.


Η guard με την ελληνική καταγωγή, έχει ύψος 1,72μ. και με μέσο όρο 29 πόντους, 9,5 ριμπάουντ και 3 ασίστ ανά αγώνα σε μια εβδομάδα, βοήθησε την ομάδα της να πετύχει πέντε νίκες.
Επίσης, έγινε η πρώτη παίκτρια των Suffolk Rams που κερδίζει μία θέση στην Ομάδα της Εβδομάδας του D3Hoops.com, ενώ ονομάστηκε Παίκτρια της Εβδομάδας από τη Great Northeast Athletic Conference (GNAC) και τον Σύνδεσμο Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Γυναικών της Νέας Αγγλίας (NEWBA).
Η Μπουρίκα κατά τη διάρκεια της σεζόν, βοήθησε την ομάδα της να σημειώσει ρεκόρ κάνοντας 7 νίκες σε σύνολο 9 αγώνων. Ηγείται της ομάδας σε βαθμολογία, με κατά μέσο όρο 15,8 βαθμούς ανά αγώνα, και είναι μόλις λίγο λιγότερο από 137 πόντους μακριά από το να φτάσει τους 1.000.


Δείτε ένα βίντεο με κάποιο απόσπασμα από μία προπόνηση της Γεωργίας. Ξεχωρίζει από τις ικανότητες και την κορδέλα της:
Πηγή: ellines.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου