Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

VMRO: Η χώρα λέγεται Μακεδονία, καμία αλλαγή στο Σύνταγμα

 Σάββατο, 27 Ιανουαρίου, 2018

Και ποιός είσαι εσύ ρε "Καραγκιόζη";
VMRO: Η χώρα λέγεται Μακεδονία, καμία αλλαγή στο Σύνταγμα
Ο αντιπρόεδρος του VMRO υπογράμμισε πως δεν θα γίνει αποδεκτή καμιά αλλαγή στο Σύνταγμα, ενώ τόνισε πως δεν συναινεί στις αλλαγές των ονομάτων και των δρόμων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων.
«Δεν δεχόμαστε καμία αλλαγή στο Σύνταγμα, η χώρα πρέπει να ονομάζεται Μακεδονία», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του εθνικιστικού σκοπιανού κόμματος VMRO, Αλεξάνταρ Νικολόσκι, την ώρα που οι κυβερνήσεις Ελλάδας και ΠΓΔΜ κάνουν προσπάθειες επίλυσης του ονοματολογικού.
Ο αντιπρόεδρος του VMRO υπογράμμισε πως δεν θα γίνει αποδεκτή καμιά αλλαγή στο Σύνταγμα, ενώ τόνισε πως δεν συναινεί στις αλλαγές των ονομάτων και των δρόμων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, λίγες ώρες πριν συνέλθει στα Σκόπια συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για το ζήτημα της ονομασίας.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε», ο κ. Νικολόσκι σημείωσε πως «δεν βρίσκουμε κανένα αλυτρωτικό στοιχείο στο όνομα οποιουδήποτε χώρου ή αντικειμένου στη χώρα μας. Δεν θεωρούμε ότι αυτά είναι η πηγή του προβλήματος. Αυτά είναι δικαιολογίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου