Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Καταδίκη σε φυλάκιση από 40 έως 175 χρόνια στον πρώην γιατρό των ΗΠΑ, Larry Nassar




Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου, 2018

Ο Larry Nassar (Dale G.Young/Detroit News via AP).
ΛΑΝΣΙΝΓΚ, ΜΙΣΙΓΚΑΝ. Ο πρώην γιατρός, Larry Nassar, ο οποίος παραδέχθηκε πως κακοποίησε ορισμένες από τις κορυφαίες αθλήτριες γυμναστικής των ΗΠΑ, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης από 40 έως 175 χρόνια.
«Μόλις υπέγραψαε το ένταλμα θανάτου σας», δήλωσε η δικαστής, ενώ περισσότερες από 160 γυναίκες είπαν πως τις κακοποίησε.
Η απόφαση ήρθε μετά από μία αξιοσημείωτη ακροαματική διαδικασία 7 ημερών, κατά την οποία πολλά από τα θύματα του Larry Nassar μπόρεσαν να τον αντιμετωπίσουν, πρόσωπο με πρόσωπο στο δικαστήριο του Μίσιγκαν.
Η δικαστής, Rosemarie Aquilina είπε ακόμη πως η απόφασή του να «επιτεθεί ήταν ακριβής, υπολογισμένη, χειραγωγική, πανούργα και απαίσια».
«Είναι τιμή μου και προνόμιο να σε καταδικάζω. Δεν σου αξίζει να περπατήσεις εκτός της φυλακής ποτέ ξανά. Δεν έκανες τίποτε για να ελέγξεις αυτές τις ορμές και όπου βαδίζεις καταστροφή θα συμβαίνει στους πιο ευάλωτους», πρόσθεσε.

«Associated Press»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου