Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Δυτικής Ελλάδας: Έναρξη με Σκουρλέτη και λήξη με Τσίπρα, Με άλλα λόγια ΘΑ "βουλιάξει" ο τόπος από υπουργούς


Mεγάλοι τίτλοι, μεγάλα λόγια... ΘΑΑΑΑΑΑΑΑ

Με την παρουσία είκοσι οκτώ υπουργών και υφυπουργών και δεκάδων κυβερνητικών στελεχών θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη (5-6 Φεβρουαρίου)  το Περιφερειακό Συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση με τίτλο «Δυτική Ελλάδα: Πύλη Ανάπτυξης», που συνδιοργανώνει το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο της διεξαγωγής αποκεντρωμένου διαλόγου με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς για τη διαμόρφωση της Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021.
Τις εργασίες του συνεδρίου θα κηρύξει με ομιλία του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, καθώς και ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης στις 10:30 το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας. Την εναρκτήρια ομιλία θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενώ θα ακολουθήσουν δύο παράλληλες πρωινές συνεδρίες, καθώς και δύο απογευματινές.
Οι δύο πρώτες πρωινές συνεδρίες αφορούν τις Υποδομές και Πολιτικές για την Υγεία, παρόντος του Υπ. Υγείας Ανδ. Ξάνθου και του αναπλ. Υπουργού Υγείας Π. Πολάκη, και την Αγροτική Ανάπτυξη και  την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, με την παρουσία του υπουργού Ευάγ. Αποστόλου, του αναπλ. υπουργού Γ. Τσιρώνη, και του υφυπουργού Β.Κόκκαλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου