Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Δυτικής Ελλάδας: Έναρξη με Σκουρλέτη και λήξη με Τσίπρα, Με άλλα λόγια ΘΑ "βουλιάξει" ο τόπος από υπουργούς


Mεγάλοι τίτλοι, μεγάλα λόγια... ΘΑΑΑΑΑΑΑΑ

Με την παρουσία είκοσι οκτώ υπουργών και υφυπουργών και δεκάδων κυβερνητικών στελεχών θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη (5-6 Φεβρουαρίου)  το Περιφερειακό Συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση με τίτλο «Δυτική Ελλάδα: Πύλη Ανάπτυξης», που συνδιοργανώνει το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο της διεξαγωγής αποκεντρωμένου διαλόγου με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς για τη διαμόρφωση της Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021.
Τις εργασίες του συνεδρίου θα κηρύξει με ομιλία του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, καθώς και ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης στις 10:30 το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας. Την εναρκτήρια ομιλία θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενώ θα ακολουθήσουν δύο παράλληλες πρωινές συνεδρίες, καθώς και δύο απογευματινές.
Οι δύο πρώτες πρωινές συνεδρίες αφορούν τις Υποδομές και Πολιτικές για την Υγεία, παρόντος του Υπ. Υγείας Ανδ. Ξάνθου και του αναπλ. Υπουργού Υγείας Π. Πολάκη, και την Αγροτική Ανάπτυξη και  την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, με την παρουσία του υπουργού Ευάγ. Αποστόλου, του αναπλ. υπουργού Γ. Τσιρώνη, και του υφυπουργού Β.Κόκκαλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου