Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Δυτικής Ελλάδας: Έναρξη με Σκουρλέτη και λήξη με Τσίπρα, Με άλλα λόγια ΘΑ "βουλιάξει" ο τόπος από υπουργούς


Mεγάλοι τίτλοι, μεγάλα λόγια... ΘΑΑΑΑΑΑΑΑ

Με την παρουσία είκοσι οκτώ υπουργών και υφυπουργών και δεκάδων κυβερνητικών στελεχών θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη (5-6 Φεβρουαρίου)  το Περιφερειακό Συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση με τίτλο «Δυτική Ελλάδα: Πύλη Ανάπτυξης», που συνδιοργανώνει το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο της διεξαγωγής αποκεντρωμένου διαλόγου με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς για τη διαμόρφωση της Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021.
Τις εργασίες του συνεδρίου θα κηρύξει με ομιλία του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, καθώς και ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης στις 10:30 το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας. Την εναρκτήρια ομιλία θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενώ θα ακολουθήσουν δύο παράλληλες πρωινές συνεδρίες, καθώς και δύο απογευματινές.
Οι δύο πρώτες πρωινές συνεδρίες αφορούν τις Υποδομές και Πολιτικές για την Υγεία, παρόντος του Υπ. Υγείας Ανδ. Ξάνθου και του αναπλ. Υπουργού Υγείας Π. Πολάκη, και την Αγροτική Ανάπτυξη και  την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, με την παρουσία του υπουργού Ευάγ. Αποστόλου, του αναπλ. υπουργού Γ. Τσιρώνη, και του υφυπουργού Β.Κόκκαλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου