Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Μαρία Ιατρού: Νέα στοιχεία για τον θάνατο της μητέρας που βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα της Αμφιλοχίας (VIDEO)


Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου, 2018

Νέα στοιχεία προκύπτουν για το υπόθεση της Μαρίας Ιατρού, η οποία τον περασμένο Απρίλιο ανασύρθηκε νεκρή μέσα από το αυτοκίνητό της που βρέθηκε στη θάλασσα της Αμφιλοχίας.
Η υπόθεση επανέρχεται στο προσκήνιο έπειτα από δηλώσεις του πραγματογνώμονα ο οποίος εξέτασε το όχημά της. Μιλώντας στο Star, είπε: «Μπορούμε να εντοπίσουμε εδώ στο αριστερό μέρος υπάρχει ένα χτύπημα που δεν δικαιολογεί τη μετέπειτα κίνηση του οχήματος. Και όχι  μόνο μετακινήθηκε το φτερό αλλά και το καπό του αυτοκινήτου».
«Προφανώς ένα όχημα έκλεισε το δρόμο της οδηγού, έχει εμπλοκή και εξετράπη το όχημα δεξιά. Το αυτοκίνητο ήρθε σε επαφή με άλλο, άνοιξε το καπό με αποτέλεσμα η οδηγός ενδεχομένως φοβήθηκε, έκανε ελιγμό δεξιά χτύπησε στις πέτρες και έπεσε στη θάλασσα», εξήγησε ο κύριος Ρούσσης.
Η 36χρονη αισθητικός και μητέρα τεσσάρων παιδιών ξεκίνησε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα από το σπίτι της στο Λουτράκι για ένα ταξίδι και βρέθηκε στην Αμφιλοχία.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το βράδυ της εξαφάνισής της η όμορφη αισθητικός είπε στον σύζυγό της και τα παιδιά της πως ήταν πολύ κουρασμένη και πιεσμένη ψυχολογικά και ήθελε να φύγει για λίγες ημέρες να ηρεμήσει. Δεν είπε πού θα πήγαινε, όμως στη συνέχεια προέκυψε πως κάλεσε έναν ξάδερφό της στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας και του ζήτησε να την φιλοξενήσει. Στις 04:17 τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα ήταν το τελευταίο μήνυμα που έστειλε στον ξάδερφό της. Του είπε ότι βρισκόταν έξω από την Πρέβεζα και θα καθυστερούσε.
Από εκείνη την στιγμή το κινητό της έπαψε να λειτουργεί. Από τις κάμερες των διοδίων προέκυψε, ότι στις 03:35 πέρασε από την γέφυρα στο Ρίο, άρα ό,τι συνέβη έγινε στο χρονικό διάστημα εκείνο…
Η οικογένεια της, πάντως, κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια.
Πηγή: protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου