Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Νίκος Ξυδάκης (ΣΥΡΙΖΑ) για Σκοπιανό: Κακώς δεν έχουν ενημερωθεί οι πολιτικοί αρχηγοί για τις εξελίξεις

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου, 2018«Δεν έχω εικόνα αν έγιναν άτυπες ενημερώσεις σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, ή μέσω ανθρώπων αρμοδίων -μπορεί να έχουν γίνει κιόλας. Αν δεν έχουν γίνει, κακώς, θα έπρεπε να έχουν γίνει» 

Την εκτίμηση ότι θα έπρεπε να έχουν ενημερωθεί οι πολιτικοί αρχηγοί για τις εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας  της ΠΓΔΜ εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, διαφωνώντας έτσι με τους χειρισμούς της κυβέρνησης και την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να ενημερώσει πρώτα τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

«Δεν έχω εικόνα αν έγιναν άτυπες ενημερώσεις σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, ή μέσω ανθρώπων αρμοδίων -μπορεί να έχουν γίνει κιόλας. Αν δεν έχουν γίνει, κακώς, θα έπρεπε να έχουν γίνει» δήλωσε συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό SBC.

Όπως σημείωσε, η συνεννόηση «δείχνει μια σοβαρότητα και μια διάθεση να μοιραστείς προβληματισμούς». «Η ευθύνη της απόφασης σε τελευταία ανάλυση βαραίνει πάντα την κυβέρνηση, αλλά σε τέτοια κρίσιμα θέματα εξωτερικής πολιτικής, είναι απαραίτητο να υπάρχει καλό κλίμα» προσέθεσε. 
Ο κ. Ξυδάκης τόνισε ότι «ένα μέρος της διπλωματίας είναι μυστικό, όχι με την έννοια της συνωμοσίας, αλλά με την έννοια κάποιων χειρισμών που γίνονται στο παρασκήνιο και σιγά σιγά έρχονται στο προσκήνιο».

«Διερευνάς τις προθέσεις του συνομιλητή, για να διαμορφωθεί ένα πλαίσιο» κατέληξε.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου