Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

Greek Independence Day Parade Boston 2018 - Αύριο η Πρώτη Πανομογενειακή. Εσύ θα είσαι εκεί;

Έτοιμη η Ομοσπονδία για την Παρέλαση. Αύριο η Πρώτη Πανομογενειακή Συνάντηση όλων των φορέων όπου θα γίνει ενημέρωση και θα συζητηθούν προτάσεις και θα παρθούν αποφάσεις για την καλύτερη συμμετοχή και διεξαγωγή της φετινής Παρέλασης που όπως βλέπετε στην αφίσα θα γίνει την Κυριακή, 22 Απριλίου, στις 1:00μμ.

Όλο το υλικό είναι έτοιμο από την Ομοσπονδία και θα αρχίσει να μοιράζετε από αύριο, όπως αφίσες, φυλλάδια, προσκλήσεις για το επίσημο δείπνο (Dinner Gala) που θα γίνει το Σάββατο το βράδυ 21 Απριλίου, λαχειοφόρος για να αντιμετωπιστούν τα έξοδα, το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων, Αιτήσεις συμμετοχής, Αιτήσεις Υποτροφιών και άλλα.

Χθες έγινε η σύσκεψη στο Δημαρχείο της Βοστώνης όπου οι αρχές της πόλης έδωσαν τις απαραίτητες άδειες για την πραγματοποίηση της Παρελάσεως. Αύριο το πρωί θα γίνει συνάντηση στο Κυβερνείο με θέμα τη γιορτή που θα γίνει εκεί την Παρασκευή το μεσημέρι, 20 Απριλίου.

Αύριο η Πανομογενειακή είναι ανοικτή και μπορούν να συμμετάσχουν όσοι μπορούν να βοηθήσουν στη καλύτερη οργάνωση και συμμετοχή της φετινής παρέλασης οργανωτική επιτροπή της οποίας είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης). 
 Επίσης θα συμμετάσχουν εκ μέρους της Μητροπόλεως Βοστώνης ο π. Νικόλαος Πελεκούδας και εκ μέρους του Γενικού Προξενείου η κ. Μιρέλλα Κουκούτση.

Θα υπάρχουν αναψυκτικά και πίτσα για όλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου