Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

Greek Independence Day Parade Boston 2018 - Αύριο η Πρώτη Πανομογενειακή. Εσύ θα είσαι εκεί;

Έτοιμη η Ομοσπονδία για την Παρέλαση. Αύριο η Πρώτη Πανομογενειακή Συνάντηση όλων των φορέων όπου θα γίνει ενημέρωση και θα συζητηθούν προτάσεις και θα παρθούν αποφάσεις για την καλύτερη συμμετοχή και διεξαγωγή της φετινής Παρέλασης που όπως βλέπετε στην αφίσα θα γίνει την Κυριακή, 22 Απριλίου, στις 1:00μμ.

Όλο το υλικό είναι έτοιμο από την Ομοσπονδία και θα αρχίσει να μοιράζετε από αύριο, όπως αφίσες, φυλλάδια, προσκλήσεις για το επίσημο δείπνο (Dinner Gala) που θα γίνει το Σάββατο το βράδυ 21 Απριλίου, λαχειοφόρος για να αντιμετωπιστούν τα έξοδα, το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων, Αιτήσεις συμμετοχής, Αιτήσεις Υποτροφιών και άλλα.

Χθες έγινε η σύσκεψη στο Δημαρχείο της Βοστώνης όπου οι αρχές της πόλης έδωσαν τις απαραίτητες άδειες για την πραγματοποίηση της Παρελάσεως. Αύριο το πρωί θα γίνει συνάντηση στο Κυβερνείο με θέμα τη γιορτή που θα γίνει εκεί την Παρασκευή το μεσημέρι, 20 Απριλίου.

Αύριο η Πανομογενειακή είναι ανοικτή και μπορούν να συμμετάσχουν όσοι μπορούν να βοηθήσουν στη καλύτερη οργάνωση και συμμετοχή της φετινής παρέλασης οργανωτική επιτροπή της οποίας είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης). 
 Επίσης θα συμμετάσχουν εκ μέρους της Μητροπόλεως Βοστώνης ο π. Νικόλαος Πελεκούδας και εκ μέρους του Γενικού Προξενείου η κ. Μιρέλλα Κουκούτση.

Θα υπάρχουν αναψυκτικά και πίτσα για όλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου