Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Greek Independence Day Parade Boston 2018 - Αύριο η Πρώτη Πανομογενειακή. Εσύ θα είσαι εκεί;

Έτοιμη η Ομοσπονδία για την Παρέλαση. Αύριο η Πρώτη Πανομογενειακή Συνάντηση όλων των φορέων όπου θα γίνει ενημέρωση και θα συζητηθούν προτάσεις και θα παρθούν αποφάσεις για την καλύτερη συμμετοχή και διεξαγωγή της φετινής Παρέλασης που όπως βλέπετε στην αφίσα θα γίνει την Κυριακή, 22 Απριλίου, στις 1:00μμ.

Όλο το υλικό είναι έτοιμο από την Ομοσπονδία και θα αρχίσει να μοιράζετε από αύριο, όπως αφίσες, φυλλάδια, προσκλήσεις για το επίσημο δείπνο (Dinner Gala) που θα γίνει το Σάββατο το βράδυ 21 Απριλίου, λαχειοφόρος για να αντιμετωπιστούν τα έξοδα, το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων, Αιτήσεις συμμετοχής, Αιτήσεις Υποτροφιών και άλλα.

Χθες έγινε η σύσκεψη στο Δημαρχείο της Βοστώνης όπου οι αρχές της πόλης έδωσαν τις απαραίτητες άδειες για την πραγματοποίηση της Παρελάσεως. Αύριο το πρωί θα γίνει συνάντηση στο Κυβερνείο με θέμα τη γιορτή που θα γίνει εκεί την Παρασκευή το μεσημέρι, 20 Απριλίου.

Αύριο η Πανομογενειακή είναι ανοικτή και μπορούν να συμμετάσχουν όσοι μπορούν να βοηθήσουν στη καλύτερη οργάνωση και συμμετοχή της φετινής παρέλασης οργανωτική επιτροπή της οποίας είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης). 
 Επίσης θα συμμετάσχουν εκ μέρους της Μητροπόλεως Βοστώνης ο π. Νικόλαος Πελεκούδας και εκ μέρους του Γενικού Προξενείου η κ. Μιρέλλα Κουκούτση.

Θα υπάρχουν αναψυκτικά και πίτσα για όλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου