Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

Greek Independence Day Parade Boston 2018 - Αύριο η Πρώτη Πανομογενειακή. Εσύ θα είσαι εκεί;

Έτοιμη η Ομοσπονδία για την Παρέλαση. Αύριο η Πρώτη Πανομογενειακή Συνάντηση όλων των φορέων όπου θα γίνει ενημέρωση και θα συζητηθούν προτάσεις και θα παρθούν αποφάσεις για την καλύτερη συμμετοχή και διεξαγωγή της φετινής Παρέλασης που όπως βλέπετε στην αφίσα θα γίνει την Κυριακή, 22 Απριλίου, στις 1:00μμ.

Όλο το υλικό είναι έτοιμο από την Ομοσπονδία και θα αρχίσει να μοιράζετε από αύριο, όπως αφίσες, φυλλάδια, προσκλήσεις για το επίσημο δείπνο (Dinner Gala) που θα γίνει το Σάββατο το βράδυ 21 Απριλίου, λαχειοφόρος για να αντιμετωπιστούν τα έξοδα, το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων, Αιτήσεις συμμετοχής, Αιτήσεις Υποτροφιών και άλλα.

Χθες έγινε η σύσκεψη στο Δημαρχείο της Βοστώνης όπου οι αρχές της πόλης έδωσαν τις απαραίτητες άδειες για την πραγματοποίηση της Παρελάσεως. Αύριο το πρωί θα γίνει συνάντηση στο Κυβερνείο με θέμα τη γιορτή που θα γίνει εκεί την Παρασκευή το μεσημέρι, 20 Απριλίου.

Αύριο η Πανομογενειακή είναι ανοικτή και μπορούν να συμμετάσχουν όσοι μπορούν να βοηθήσουν στη καλύτερη οργάνωση και συμμετοχή της φετινής παρέλασης οργανωτική επιτροπή της οποίας είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης). 
 Επίσης θα συμμετάσχουν εκ μέρους της Μητροπόλεως Βοστώνης ο π. Νικόλαος Πελεκούδας και εκ μέρους του Γενικού Προξενείου η κ. Μιρέλλα Κουκούτση.

Θα υπάρχουν αναψυκτικά και πίτσα για όλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου