Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

Βούτσης κατά της πρότασης Καμμένου για διενέργεια δημοψηφίσματος για το Σκοπιανό

Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου, 2018

Το θέμα θα έχει επίκεντρο την Βουλή – Εκεί θα διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις, τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής
Βούτσης κατά της πρότασης Καμμένου για διενέργεια δημοψηφίσματος για το Σκοπιανό
Κατά της πρότασης του υπουργού Άμυνας και προέδρου του ΑΝΕΛ Π. Καμμένου για διενέργεια δημοψηφίσματος στο οποίο «ο ελληνικός λαός θα πρέπει να αποφασίσει για την πρωτοφανή, στην ιστορία της ανθρωπότητας, εκχώρηση της ιστορίας και του πολιτισμού του σε άλλον λαό», όπως έγραψε σε πρόσφατο άρθρο του, τάχθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης.

Σε συνομιλία του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο κ. Βούτσης ερωτηθείς για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος, απάντησε κατηγορηματικά: «Όχι, όχι, όχι», αποκλείοντας μια τέτοια προσέγγιση ως προς το εθνικό θέμα της ονοματοδοσίας της πΓΔΜ. Σημείωσε δε ότι το «μακεδονικό» θα έχει επίκεντρο τη Βουλή και εκεί οι διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις.


Σε ερώτηση σχετικά με την πορεία των εξελίξεων και συγκεκριμένα αν θα φθάσουμε μέχρι τον Ιούνιο, εκτίμησε ότι μπορεί να έχουμε εξελίξεις πιο γρήγορα. «Εργάζονται όλοι αυτοί που θέλουν αλλά και όσοι δεν θέλουν λύση. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πίεση από αυτή που υπήρχε εδώ και 10 χρόνια, ωστόσο ο συσχετισμός στη γείτονα έχει αλλάξει προς το καλύτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε δε ότι «υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που τρίβουν τα χέρια τους βλέποντας να εμφανίζονται αναχώματα στη FYROM για να μην υπάρξει λύση. Εμείς δεν θα επιτρέψουμε στην Ελλάδα να έχει τέτοια αναχώματα.
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου