Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018

Στις 11 Φεβρουαρίου η ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΟΣΤΩΝΗΣ

Στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της πόλης Brockton, νότιο προάστιο, θα γίνει η καθιερωμένη ετήσια Αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών και των οικογενειών των του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Αγγλίας. 
 Τα μέλη πρέπει να βρίσκονται εντός της εισόδου του ναού (Νάρθηκα) στις 9:45πμ ώστε ομαδικά να μπουν στο ναό.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας όλα τα μέλη θα καθίσουν για μεσημεριανό φαγητό στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινότητας ενισχύοντας με τον οβολό τους ένα ιερό σκοπό της Κοινότητας του Brockton.
Κατόπιν όλα τα μέλη θα έχουν Γενική Συνέλευση και εκλογές σε παρακείμενη αίθουσα.
Υπεύθυνος είναι ο πρώην Πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου και πρώην Πρόεδρος της Πανηλειακής Ομοσπονδίας κύριος Γεώργιος Παναγουλόπουλος.
Όλα τα μέλη είναι ευπρόσδεκτα, αιτήσεις για νέα μέλη θα υπάρχουν στη Γενική Συνέλευση.  Εάν η καταγωγή σας είναι από την Ηλεία, σας συνιστούμε να γίνετε μέλη του Συλλόγου.  Επίσης μέλη μπορεί να γίνουν οι φίλοι του Πανηλειακού Συλλόγου.  
Η Συνδρομή είναι $20 το έτος.
Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Παναγουλόπουλο: 
508- 584-3230.


Η διεύθυνση του ναού είναι: 
Annunciation Church, 457 Oak St, Brockton, MA 02301, USA

ΗΛΕΙΑ ΜΑΣ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΤΟΥ ΜΑΣ ΜΗΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου