Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017

To  πρωί καταγγέλλουν, το βράδυ ψηφίζουν – Ιορδάνης Χασαπόπουλος

Του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

Νέα ήθη στην πολιτική και στον δημόσιο λόγο , έφεραν οι πλειστηριασμοί αλλά και η πώληση τεσσάρων λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.
Πως γίνεται ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το πρωί να κατεβαίνει σε διαδηλώσεις κατά της πώλησης της ΔΕΗ και το βράδυ στην βουλή να υπερψηφίζει τις επίμαχες διατάξεις του νομοσχεδίου για την ιδιωτικοποίηση της εταιρείας Ηλεκτρισμού;
Πως γίνεται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη την Φλώρινα και την Αρκαδία να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις για να ακυρωθεί το σχέδιο «ξεπουλήματος» της ΔΕΗ που έφερε και εφαρμόζει η δική τους κυβέρνηση;
Αν ακούσει κανείς τι λένε στις συνεντεύξεις τους οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την πώληση του 40% της ΔΕΗ θα πιστέψει ότι ακόμη συμπεριφέρονται ως κόμμα του 4% της αντιπολίτευσης .
Ζητούν να δημιουργηθεί ένα κίνημα που θα ανατρέψει την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ, ενώ γνωρίζουν ότι η δική τους κυβέρνηση έχει συμφωνήσει με τους δανειστές στην ιδιωτικοποίηση του 40% της επιχείρησης και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει.
Αυτή η συμπεριφορά δεν μπορεί να εξηγηθεί με την λογική.
Μπορεί να πει κάποιος ότι για πολλούς είναι η άγνοια που έχουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το που οδηγούν την χώρα με την συμφωνία του τρίτου μνημονίου και των επιπτώσεων του. Για άλλους είναι το θράσος με το οποίο πολιτεύτηκαν και συνεχίζουν να πολιτεύονται, στοχοποιοντας τους πολιτικούς τους αντίπαλους για να καλύψουν τα δικά τους λάθη.
Άλλοι πάλι έχουν αρχίσει να παραμιλούν και να μην καταλαβαίνουν τι λένε. Όπως το παράδειγμα του πρώην υφυπουργού κ. Μαρδα που έφτασε στο σημείο να πει ότι για τους πλειστηριασμούς φτενή η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που δεν τους ξεκίνησαν νωρίτερα.
Άλλοι εμφανίζουν κρούσματα άρνησης της πραγματικότητας.
Φαίνεται ότι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι η δική τους κυβέρνηση έφερε τα πιο βαριά φορολογικά μέτρα σε βάρος της μεσαίας τάξης .
Η δική τους κυβέρνηση νομοθέτησε τους πλειστηριασμούς και η δική τους κυβέρνηση ¨ξεπουλά» την ΔΕΗ.
Και γιαυτο ενώ κυβερνούν συμπεριφέρονται ακόμη σαν κόμμα διαμαρτυρίας. Μια τέτοια συμπεριφορά τους βολεύει βέβαια, γιατί προσπαθούν να κρατήσουν όσους ψηφοφόρους πίστεψαν πως με τον ΣΥΡΙΖΑ , και δουλείες θα υπήρχαν και η ΔΕΗ δεν θα πωλείτο αλλά και τα σπίτια των νοικοκυραίων και των βιοπαλαιστών δεν θα έβγαιναν στο σφυρί.
Πηγή: Βραδυνή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου