Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017

Μητσοτάκης: «Τα δικά τους παιδιά» σπάνε την Αθήνα

Σε ανάρτησή του στο Twitter

Μητσοτάκης: «Τα δικά τους παιδιά» σπάνε την Αθήνα
Κάνοντας λόγο για εικόνες χάους για άλλη μια φορά στην Αθήνα, ο κ.Μητσοτάκης έγραψε «είναι 'τα δικά τους παιδιά', όπως είπε χθες ο κ. Δραγασάκης, γι' αυτό προφανώς δεν αφήνουν την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της...».
Αιχμηρό σχόλιο μέσω Twitter έκανε o πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή την επέτειο των εννέα χρόνων από τη δολοφονία του 15χρονου Αλ.Γρηγορόπουλου. 

Κάνοντας λόγο για εικόνες χάους για άλλη μια φορά στην Αθήνα, ο κ.Μητσοτάκης έγραψε «είναι 'τα δικά τους παιδιά', όπως είπε χθες ο κ. Δραγασάκης, γι' αυτό προφανώς δεν αφήνουν την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της...».

Το σχόλιο «και αυτά δικά μας παιδιά είναι» έκανε ο κ. Δραγασάκης την Τρίτη, αναφερόμενος σε διαδηλωτές που ήθελαν να διακόψουν ομιλία του.

Επεισόδια, μολότοφ, σπασίματα μαγαζιών - για μια ακόμη φορά εικόνα χάους στο κέντρο της Αθήνας. Είναι «τα δικά τους παιδιά», όπως είπε χθες ο κ. Δραγασάκης, γι’αυτό προφανώς δεν αφήνουν την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου