Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Aσάνζ ζητεί από τον Τραμπ αμνηστία με αντάλλαγμα στοιχεία για το Russiagate

Σύμφωνα με την Wall Street Journal πρότεινε να δώσει υλικό που θα βοηθήσει τον αμερικανό πρόεδρο

Ο Aσάνζ ζητεί από τον Τραμπ αμνηστία με αντάλλαγμα στοιχεία για το Russiagate

O Tζούλιαν Aσάνζ φέρεται να έκανε πρόταση συμφωνίας στον Ντόλαντ Τραμπ με βάση την οποία ο πρώτος θα βοηθήσει τον αμερικανό πρόεδρο να «ξεμπλέξει» από το σκάνδαλο Russiagate σε αντάλλαγμα την αμνηστία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal, ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος Ντάνα Ροραμπέτσερ - γνωστός για τις εξαιρετικά στενές σχέσεις του με τη Μόσχα - φέρεται να επικοινώνησε την περασμένη Τετάρτη με επιτελείς του Λευκού Οίκου για να μεταφέρει πρόταση Tζούλιαν Aσάνζ, ο οποίος εξακολουθεί να παραμένει στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο όπου έχει ζητήσει άσυλο. Ο Aσάνζ φέρεται ότι πρότεινε στον Λευκό Οίκο να προσφέρει αποδείξεις ότι δεν ήταν η Μόσχα η πηγή των μέιλ του επιτελείου της Χίλαρι Κλίντον που δημοσίευσαν κατά την προεκλογική εκστρατεία τα Wikileaks.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Wall Street Journal, ο Ροραμπέτσερ παρουσίασε στον Λευκό Οίκο ένα σχέδιο που προβλέπει την παράδοση από πλευράς Aσάνζ ενός σκληρού δίσκου ή και άλλων στοιχείων που αθωώνουν τη Μόσχα - και τον Τραμπ - από την κατηγορία ότι προσπάθησε να επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών χρησιμοποιώντας τα Wikileaks.

Πηγές του Λευκού Οίκου επιβεβαίωσαν στην αμερικανική εφημερίδα ότι ο Ροραμπέτσερ έκανε τέτοια πρόταση η οποία όμως απερρίφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου