Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Σύσταση σε όσους Τούρκους ταξιδεύουν στη Γερμανία εξέδωσε η Αγκυρα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου, 2017

Με το ίδιο νόμισμα απαντά η Άγκυρα στο Βερολίνο, αναφορικά με την προειδοποίηση του τελευταίου προς τους πολίτες της Γερμανίας, ότι διατρέχουν κίνδυνο αυθαίρετης σύλληψης στην Τουρκία για «πολιτικούς λόγους».
Συγκεκριμένα, η Άγκυρα συνέστησε σήμερα την προσοχή στους πολίτες της, σε περίπτωση που θέλουν να ταξιδέψουν στη Γερμανία, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει έξαρση του αντί-τουρκικού αισθήματος στη χώρα, ιδίως πριν από τη διεξαγωγή των γερμανικών εκλογών, αργότερα μέσα στον μήνα.
Η σύσταση αυτή, είναι πιθανόν να αναζωπυρώσει τις υπάρχουσες εντάσεις μεταξύ των δύο νατοϊκών συμμάχων, μετά την επιδείνωση των διμερών σχέσεων που ακολούθησε το αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του προέδρου Ερντογάν το προηγούμενο καλοκαίρι.
«Η εκστρατεία της πολιτικής ηγεσίας στην Γερμανία είναι βασισμένη στο αντί-τουρκικό αίσθημα κι εμποδίζει την είσοδο της χώρας μας στην ΕΕ. Η πολιτική ατμόσφαιρα έχει επηρεαστεί από την ακροδεξιά και ρατσιστική ρητορική σε ορισμένες περιπτώσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ.
Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου