Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

Ακυρώθηκε η χορηγία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος σε «Απόλλων» και «Αττικόν»

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2017

Στην ακύρωση του χορηγικού προγράμματος στο Μέγαρο Βούρου για την αποκατάσταση τις εισόδων των κινηματογράφων «Αττικόν» και «Απόλλων» προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Όπως μπορεί να δει κανείς και στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος, έχει αφαιρεθεί η σχετική καταχώρηση για το συγκεκριμένο έργο.
Σύμφωνα με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος η ακύρωση της χορηγίας οφείλεται σε ασυμφωνία με τον δωρεοδόχο, σχετικά με τους όρους των εργασιών και των χρημάτων που θα καταβάλονταν.
«Είχε ανακοινωθεί πράγματι η δωρεά αλλά την αποσύραμε. Δεν εκπληρώθηκαν οι οροι που είχε θέσει το ίδρυμα για να μπορέσει να προχωρήσει η δωρεά. Κάθε φορά ο δωρεοδόχος έχει συγκεκριμένες προϋποθέσεις να εκπληρώσει και σε αυτή την περίπτωση δεν έγινε» ανέφερε το γραφείο Τύπου του Ιδρύματος στο in.gr.
Κάηκαν τον Φεβρουάριο του 2012
Το κτίριο όπου στεγάζονταν οι δύο κινηματογράφοι μαζί με άλλα καταστήματα υπέστη σοβαρές καταστροφές τον Φεβρουάριο του 2012, όταν ξέσπασε πυρκαγιά κατά τη διάρκεια πορείας στο κέντρο της Αθήνας.
Από τότε υπήρχαν διάφορα σχέδια για την επαναλειτουργία τους, καθώς οι αίθουσες δεν είχαν καμία ζημιά. Κατά τις τελευταίες συζητήσεις ανάμεσα σε φορείς και ιδιώτες για την αποκατάσταση των καταστροφών, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος δεσμεύτηκε να καλύψει την αποκατάσταση των εισόδων των δύο κινηματογράφων, χωρίς ούτε αυτή τη φορά να ολοκληρώνεται το σχέδιο επαναλειτουργίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου