Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

Ακυρώθηκε η χορηγία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος σε «Απόλλων» και «Αττικόν»

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2017

Στην ακύρωση του χορηγικού προγράμματος στο Μέγαρο Βούρου για την αποκατάσταση τις εισόδων των κινηματογράφων «Αττικόν» και «Απόλλων» προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Όπως μπορεί να δει κανείς και στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος, έχει αφαιρεθεί η σχετική καταχώρηση για το συγκεκριμένο έργο.
Σύμφωνα με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος η ακύρωση της χορηγίας οφείλεται σε ασυμφωνία με τον δωρεοδόχο, σχετικά με τους όρους των εργασιών και των χρημάτων που θα καταβάλονταν.
«Είχε ανακοινωθεί πράγματι η δωρεά αλλά την αποσύραμε. Δεν εκπληρώθηκαν οι οροι που είχε θέσει το ίδρυμα για να μπορέσει να προχωρήσει η δωρεά. Κάθε φορά ο δωρεοδόχος έχει συγκεκριμένες προϋποθέσεις να εκπληρώσει και σε αυτή την περίπτωση δεν έγινε» ανέφερε το γραφείο Τύπου του Ιδρύματος στο in.gr.
Κάηκαν τον Φεβρουάριο του 2012
Το κτίριο όπου στεγάζονταν οι δύο κινηματογράφοι μαζί με άλλα καταστήματα υπέστη σοβαρές καταστροφές τον Φεβρουάριο του 2012, όταν ξέσπασε πυρκαγιά κατά τη διάρκεια πορείας στο κέντρο της Αθήνας.
Από τότε υπήρχαν διάφορα σχέδια για την επαναλειτουργία τους, καθώς οι αίθουσες δεν είχαν καμία ζημιά. Κατά τις τελευταίες συζητήσεις ανάμεσα σε φορείς και ιδιώτες για την αποκατάσταση των καταστροφών, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος δεσμεύτηκε να καλύψει την αποκατάσταση των εισόδων των δύο κινηματογράφων, χωρίς ούτε αυτή τη φορά να ολοκληρώνεται το σχέδιο επαναλειτουργίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου