Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Σάββατο, 9/9/17

Αλλη μια νύχτα με μολότοφ και πέτρες κατά των ΜΑΤ στα Εξάρχεια
Βροχή από πέτρες και μολότοφ έπεσε στην περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο και στη Χαριλάου Τρικούπη (φωτογραφία αρχείου).Πηγή: (ΑΠΕ)
Συνεχείς επιθέσεις με βόμβες μολότοφ και πέτρες εξαπέλυσαν ομάδες νεαρών κατά των διμοιριών των ΜΑΤ στην περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο και στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη Χαριλάου Τρικούπη. 

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 23.00 της Παρασκευής με ρίψεις μολότοφ κατά των αστυνομικών των ΜΑΤ που σταθμεύουν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.

Λίγο αργότερα, η δράση των ομάδων επεκτάθηκε και κατά της διμοιρίας των ΜΑΤ στη διασταύρωση των οδών Σολωμού και Τζωρτζ, αλλά και της δύναμης που βρίσκεται στη Χαριλάου Τρικούπη, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Επίσης, μέχρι τουλάχιστον τις 02.40 του Σαββάτου πραγματοποίησαν διαδοχικές επιθέσεις με πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις γύρω από το Πολυτεχνείο.

Απο την αστυνομία ανακοινώθηκε ότι έγιναν τέσσερις προσαγωγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου