Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΥΚΛΩΝΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΙΡΜΑ


Δεύτερος επικίνδυνος κυκλώνας ακολουθεί τα ίχνη της Ιρμα
Εκφράζονται φόβοι ότι ο Χοσέ (δεξιά) θα αποτελειώσει ότι έμεινε όρθιο από το πέρασμα της Ιρμα (αριστερά), αφού φαίνεται να την ακολουθεί κατά πόδας (δορυφορική φωτογραφία της NOAA).
Επικίνδυνος γίνεται ο κυκλώνας Χοσέ ο οποίος απέχει 950 χιλιόμετρα ανατολικά από τις Μικρές Αντίλλες, και ενισχύθηκε στην κατηγορία 3 της πεντάβαθμης κλίμακας Σαφίρ-Σίμσον με ανέμους 195 χιλιομέτρων ανά ώρα, ανακοίνωσε πριν από λίγο το αμερικανικό Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων (NHC).
Ο κυκλώνας, ο οποίος μέσα σε μερικές ώρες ενισχύθηκε φθάνοντας από την κατηγορία 1 στην κατηγορία 3, μετακινείται 30 χλμ. την ώρα με δυτική-βορειοδυτική κατεύθυνση, σύμφωνα με το NHC. 
Μοιάζει να ακολουθεί τα ίχνη του τυφώνα Ιρμα, του κυκλώνα κατηγορίας 5, ο οποίος προκάλεσε ήδη τεράστιες καταστροφές σε πολλά νησιά της Καραϊβικής.
Το νησί Μπαρμπούντα, το οποίο ήδη υπέστη φοβερές ζημιές από τον κυκλώνα Ιρμα, κινδυνεύει να πληγεί και από τον Χοσέ, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους του NHC.
Οι ίδιοι εκτιμούν ότι το φαινόμενο ενδέχεται να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο μέσα στις επόμενες 24 ως 36 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου