Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017

Σε κατάσταση πτώχευσης η Αρχιεπισκοπή Αμερικής – Ομαδικές απολύσεις και δραστικές περικοπές

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ σε άρθρο του κ. Θεόδωρου Καλμούκου: 

Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής άρχισε την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου τις απολύσεις υπαλληλικού προσωπικού της, οι οποίες αναμένεται να ανέλθουν μεταξύ 28 και 30. Το προσωπικό ανέρχεται στα 105 άτομα.
Ηδη απολύθηκαν στελέχη της εφημερίδας «Ορθόδοξος Παρατηρητής», τον οποίον δεν έχει χρήματα να τον εκδώσει στην έντυπη μορφή του και προσανατολίζεται μόνον στην ηλεκτρονική. Επίσης, προβαίνει σε δραστικές περικοπές στα διάφορα τμήματά της.

Με άλλα λόγια δεν είναι πολύ μακρυά που θα αναγκαστεί η Αρχιεπισκοπή να πουλήσει ακίνητη περιουσία για να καλύψει το οικονομικό έλλειμμα. Δεδομένο θεωρείτε από πολλούς η πώληση έκτασης γύρω από το Ελληνικό Κολέγιο αλλά και κτίρια ίσως και ναούς οι οποίοι μετά βίας είναι ανοικτοί σήμερα αφού το εκκλησίασμα περιορίζεται σε ελάχιστους ενορίτες. Ενώ “να είστε γενναιόδωροι” στο δίσκο και η άνοδος των εισφορών των κοινοτήτων είναι αναμενόμενο.
Δικές μας αποκληστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Αθήνα που έχουν γνώση στην αποχώρηση του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου αναφέρουν ότι στον κατάλογο αντικαταστασής του υπάρχουν και τα ονόματα των Μητροπολιτών: Νικήτα, Κλεόπα, Εμμανουήλ, Γεράσιμου και ενός από το Φανάρι που ξέρει καλά την κατάσταση στις ΗΠΑ.
Η Σύνταξη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου