Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Κόροιβος: Κι άλλος Πρωταθλητής Ευρώπης στην Αμαλιάδα!


Τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση του Σκουλίδα ως δανεικού από την ΑΕΚ

Με λεπτομέρειες να απομένουν για την τυπική επισφράγιση της συμφωνίας, η ηλειακή ΚΑΕ θα βάλει – μετά τον Ιάκωβο Μιλεντίγιεβιτς- έναν ακόμα νεαρό Πρωταθλητή Ευρώπης στην μηχανή της συνδυάζοντας ταλέντο αλλά και παραστάσεις από υψηλό επίπεδο.
Η πρόκληση ωστόσο είναι ακόμα μεγαλύτερη για τον ίδιο τον ταλαντούχο φόργουορντ ο οποίος βλέπει τον Κόροιβο ως τη μεγάλη ευκαιρία του να αναδειχθεί το ταλέντο του, να αποκομίσει εμπειρίες από το κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας και να επιστρέψει έτοιμος στο Δικέφαλο.
Οι κυανόλευκοι είχαν ζητήσει εδώ και καιρό από την ΑΕΚ την παραχώρησή του Σκουλίδα και παρά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Stoiximan.gr Basket League για την απόκτησή του, τόσο ο διεθνής φόργουορντ, όσο και η ομάδα όπου ανήκει κατέληξαν πως η καλύτερη λύση για την εξέλιξή του θα ναι να γίνει «κάτοικος» Αμαλιάδας.
Ο ρόλος του δεν θα ναι συμπληρωματικός, αλλά πρωταγωνιστικός και με την ωριμότητα που έχει ήδη στο παιχνίδι του εκτιμάται ότι θα δώσει πολλές λύσεις στο συγκρότημα του Ντίνου Καλαμπάκου.
Ο πρώην παίκτης του Περιστερίου θα ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα μετά το πέρας του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της Ένωσης, που γίνεται αυτές τις ημέρες στο Καρπενήσι.
Την παρθενική σεζόν του στη Stoiximan.gr Basket League είχε 0,8 πόντους, 1,2 ριμπάουντ και 0,6 ασίστ ανά συμμετοχή σε 10 ματς, ενώ είχε μικρή παρουσία και σε 2 παιχνίδια των πλέι οφ. Στο Basketball Champions League “έγραψε” 1,4 πόντους ανά ματς.
Ο Κόροιβος ευχαριστεί τον κ. Χρήστο Κουρέλη
Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΚΑΕ Κόροιβος για τον ιατρό, κ. Χρήστο Κουρέλη. Με αφορμή τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι αθλητές της ομάδας στο ιατρείο του την Τρίτη και την Τετάρτη (29/08-30/08), η ΚΑΕ Κόροιβος ευχαριστεί ολόψυχα τον βιοπαθολόγο-μικροβιολόγο κ. Χρήστο Κουρέλη, για τη συνεχιζόμενη ευγενική προσφορά και στήριξή του. Ο κ. Κουρέλης είναι πιστός φίλος του Κόροιβου και αρωγός της προσπάθειας της ομάδα!
*Η ΚΑΕ Κόροιβος ευχαριστεί θερμά το ζευγάρι διαχρονικών φίλων, που ζουν μόνιμα στο εξωτερικό και για άλλη μία χρονιά ανέλαβαν την ευγενική κι αξιέπαινη πρωτοβουλία να αγοράσουν έναν αριθμό μαθητικών/παιδικών εισιτηρίων διαρκείας, με σκοπό αυτά να διατεθούν σε νεαρούς φιλάθλους της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου