Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017

Βίντεο: Αυτοκίνητο κινείται επί χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα στην Εθνική οδό Αθηνών - Τριπόλεως

Σάββατο, 19 Αυγούστου, 2017


Ερωτήματα για το πόσο καλά αστυνομεύεται η εθνική οδός σε τροχαίες παραβάσεις, προκαλεί το βίντεο που κυκλοφορεί στο Facebook και δείχνει ένα αυτοκίνητο στην εθνική Αθηνών- Κορίνθου, να κινείται στο αντίθετο ρεύμα, επί χιλιόμετρα!
Σε μια χώρα όπου διεκδικούμε την πρωτιά σε θανάτους από τροχαία δυστυχήματα, θα πρέπει άμεσα να διερευνηθεί από τις αρχές το συγκεκριμένο βίντεο και αν είναι γνήσιο να αποδοθούν ευθύνες στο οδηγό, που δεν δίστασε να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του, αλλά και άλλων ανυποψίαστων οδηγών.
Ο άνθρωπος που κατέγραψε το συμβάν ήταν συνοδηγός σε όχημα με κατεύθυνση προς Τρίπολη. Ξαφνικά είδε δίπλα του, αλλά στο αντίθετο ρεύμα, να κινείται ένα ακόμα αυτοκίνητο στην ίδια κατεύθυνση με αυτόν!
Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνεχίζει, επί χιλιόμετρα, απτόητος την πορεία του στο αντίθετο ρεύμα, ενώ διασταυρώνεται με αυτοκίνητα και φορτηγά που κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση καθ΄όλη τη διάρκεια του βίντεο που αναρτήθηκε στο facebook στις 10 Αυγούστου.
Πηγή: Huffpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου