Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Εξέπνευσε η Ελληνίδα που είχε τραυματιστεί στο μακελειό της Βαρκελώνης


Δευτέρα, 28 Αυγούστου, 2017

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα, μετά από δέκα ημέρες μάχης για την ζωή της, η Ελληνίδα η οποία είχε τραυματιστεί στην τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη, που σημειώθηκε στις 17 Αυγούστου.
Τα τραύματά της ήταν πολύ σοβαρά και είχε υποβληθεί σε μία δύσκολη χειρουργική επέμβαση, που είχε συνολική διάρκεια οκτώ ωρών. Η γυναίκα μετά την επέμβαση ήταν κλινικά νεκρή. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια της άτυχης γυναίκας είχε υπογράψει για τη δωρεά των οργάνων της.
Η γυναίκα είναι γερμανικής υπηκοότητας παντρεμένη με Έλληνα, ενώ τα δύο παιδιά της, τα οποία επίσης τραυματίστηκαν κατά το τρομοκρατικό χτύπημα, έχουν διπλή υπηκοότητα, ελληνική και γερμανική.
Ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση στη Βαρκελώνη ανήλθε πλέον στους 16, ενώ 24 άνθρωποι παραμένουν σε νοσοκομεία.
«Σήμερα το πρωί πέθανε μια γυναίκα ηλικίας 51 ετών, γερμανικής υπηκοότητας, η οποία είχε μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Μαρ ντε Μπαρσελόν σε κρίσιμη κατάσταση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η υπηρεσία πολιτικής προστασίας της Καταλονίας.
Η διπλή τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη και στην πόλη Καμπρίλς, στις 17 και 18 Αυγούστου, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, προκάλεσε τον τραυματισμό τουλάχιστον 100 ανθρώπων, εκ των οποίων οι πέντε εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Η γυναίκα, η οποία κατέληξε σήμερα, είχε τραυματιστεί στην επίθεση στον πεζόδρομο Λα Ράμπλα της Βαρκελώνης.
Χθες Σάββατο, περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στη Βαρκελώνη κατά της τζιχαντιστικής τρομοκρατίας, παρουσία του βασιλιά της Ισπανίας, με σύνθημά τους «Δεν Φοβάμαι».
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου