Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017

Εκτοξεύτηκε το ευρώ μετά τον πύραυλο της Βορείου Κορέας

Πέμπτη, 31 Αυγούστου, 2017

Σκαρφάλωσε πάνω από τα 1,20, φτάνοντας τα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων δυόμισι ετών


Αθήνα 
Εκτοξεύτηκε το ευρώ μετά τον πύραυλο της Βορείου Κορέας«Πύραυλος» έγινε το ευρώ που σκαρφάλωσε πάνω από τα 1,20, φτάνοντας τα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων δυόμισι ετών.

Η εκτόξευση του πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα που πέρασε πάνω από την Ιαπωνία και η σιγή ασυρμάτου από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για το ισχυρό ενιαίο νόμισμα, προκάλεσαν νέο ράλι στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος οδηγώντας το ευρώ έως τα 1,205 δολάρια.

Πλέον το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της ΕΚΤ που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου στη Φρανκφούρτη. Τα μάτια όλων θα είναι στραμμένα στον πρόεδρο της κεντρικής τράπεζας Μάριο Ντράγκι ο οποίος καλείται να δώσει στίγμα για τη νομισματική πολιτική και να αναφερθεί στην πορεία του ευρώ, σε μια χρονική περίοδο που η οικονομία ανακάμπτει και ο πληθωρισμός παρουσιάζει σημάδια ενίσχυσης.

Στη συνάντηση των κεντρικών τραπεζιτών που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο Τζάκσον Χολ του Κάνσας των ΗΠΑ ο Ντράγκι απέφυγε να αναφερθεί στο ενιαίο νόμισμα το οποίο η ΕΚΤ θεωρεί ότι είναι υπερτιμημένο και τώρα -με αφορμή τις εξελίξεις και στην Κορέα- οι αγορές δοκιμάζουν τις αντοχές του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου