Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017

Στο Ντουμπάι φέρεται να έχει καταφύγει η πρώην πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης

Κυριακή, 27 Αυγούστου, 2017

Δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο για να ακούσει την απόφαση για την υπόθεση διαφθοράς στην οποία είναι κατηγορούμενη
Στο Ντουμπάι φέρεται να έχει καταφύγει η πρώην πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης
REFILE - CORRECTING BYLINE Thailand's Prime Minister Yingluck Shinawatra gestures while speaking to reporters following following the declaration of a state of emergency in Bangkok January 21, 2014. The Thai government on Tuesday declared a 60-day state of emergency to start on Wednesday, saying it wanted to prevent any escalation in more than two months of protests aimed at forcing Prime Minister Yingluck Shinawatra from power. REUTERS/Athit Perawongmetha (THAILAND - Tags: POLITICS CIVIL UNREST) (File: 2014-01-21T135008Z_322066346_GM1EA1L1LKG01_RTRMADP_3_THAILAND-PROTEST.JPG )
Η πρώην πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Γινγκλάκ Σιναουάτρα έφυγε από τη χώρα και βρίσκεται στο Ντουμπάι, δήλωσαν σήμερα ανώτερα στελέχη του κόμματός της, μία ημέρα αφού δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο για να ακούσει την απόφαση για την υπόθεση διαφθοράς στην οποία είναι κατηγορούμενη.

Σύμφωνα με πηγές από το κόμμα της, η Γινγκλάκ έφυγε από την Ταϊλάνδη την προηγούμενη εβδομάδα και έφτασε μέσω Σιγκαπούρης στο Ντουμπάι, όπου έχει σπίτι ο αδελφός της Τακσίν Σιναουάτρα που ζει αυτοεξόριστος από το 2008 έπειτα από την καταδίκη του σε δύο χρόνια φυλάκιση για διαφθορά.

«Ακούσαμε ότι πήγε στην Καμπότζη και μετά στη Σιγκαπούρη από όπου πέταξε για το Ντουμπάι. Έφτασε με ασφάλεια και είναι τώρα εκεί», δήλωσε ανώτερο στέλεχος του κόμματος Πουέα Τάι, το οποίο δεν θέλησε να κατονομαστεί διότι δεν έχει άδεια να μιλά εξ ονόματος της πρώην πρωθυπουργού.

Ο αναπληρωτής διοικητής της αστυνομίας της Ταϊλάνδης Σριβάρα Ρανγκινμπραμανάκουλ επεσήμανε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει ότι η 50χρονη Γινγκλάκ έχει φύγει από τη χώρα, ενώ πρόσθεσε ότι η αστυνομία παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.

Η Γινγκλάκ Σιναουάτρα, η κυβέρνηση της οποίας ανατράπηκε τον Μάιο του 2014 από στρατιωτικό πραξικόπημα, διακινδύνευε πολλά: δέκα χρόνια κάθειρξης αν κρινόταν ένοχη για αμέλεια στη διαχείριση ενός προγράμματος παροχής επιδοτήσεων στους ριζοκαλλιεργητές.

Αν και σε όλη τη διάρκεια της δίκης της δήλωνε ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη χώρα, χθες που αναμενόταν να βγει η απόφαση δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο με τη δικαιολογία ότι είναι άρρωστη. Το δικαστήριο ανέβαλε την έκδοση της απόφασης για τις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ εξέδωσε και ένταλμα σύλληψης εναντίον της.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι αν εντοπίσει τη Γινγκλάκ, θα τη συλλάβει αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου