Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Υποχώρησε μια θέση η Ελλάδα, στους ίδιους βαθμούς με την Αυστρία


Σάββατο, 26 Αυγούστου, 2017
Μία θέση υποχώρησε η Ελλάδα στην κατάταξη της UEFA, περνώντας από την 12η στην 13η, αλλά έχει τους ίδιους βαθμούς (από 26.600) με την Αυστρία (12η), που βρίσκεται μπροστά της επειδή ξεκίνησε με λιγότερες ομάδες (τέσσερις έναντι πέντε η χώρα μας).
Βαθμούς στην χώρα μας πρόσφερε χθες μόνο η ΑΕΚ, με τη νίκη της (3-0) απέναντι στην Μπριζ, που της εξασφάλισε συμμετοχή στους ομίλους του Europa League και σίγουρα αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από την Εσετερσουντ και του Παναθηναϊκού από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, κάνει περισσότερο δύσκολη τη συνέχεια, στην προσπάθεια να βρεθούμε 12οι και τα εξαργυρώσουμε προνόμιά της θέσης.
Όπως είναι γνωστό ο πρωταθλητής της χώρας που βρίσκεται στην 12η θέση, θα ξεκινήσει την σεζόν 2019-20 από τα play-off του Champions League (με εξασφαλισμένη την συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League, o δευτεραθλητής θα αρχίσει από την β προκριματική φάση της κορυφαίας διοργάνωσης, ο Κυπελλούχος θα μπει απευθείας στους ομίλους του Europa League, η τρίτη της βαθμολογίας θα ξεκινήσει από την 3η και η τέταρτη από την 2ο προκριματική φάση του Europa League.
Οι Αυστριακοί, όπως και εμείς συνεχίζουμε με δύο ομάδες. Ευχάριστη εξέλιξη αποτελεί ο αποκλεισμός Αγιαξ και Ουτρέχτη (μετά την PSV Αιντχόφεν), που κάνουν δύσκολο το έργο Ολλανδών, που βρίσκονται στην 11η θέση με 28.549 βαθμούς. Πίσω μας, στην 14η θέση βρίσκεται η Τσεχία με 25.975 βαθμούς και συνεχίζει με τρεις από τις πέντε ομάδες της.
Στην κορυφή της κατάταξης παραμένει αποσπασμένη η Ισπανία (90.284), και πίσω της ακολουθούν Γερμανία (63.427) και Αγγλία (63.176).
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου