Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Βούτσης: Ανασχηματισμός μετά το κλείσιμο της γ' αξιολόγησης

Σάββατο, 26 Αυγούστου, 2017

Εξι νομοσχέδια προς ψήφιση στη Βουλή
Βούτσης: Ανασχηματισμός μετά το κλείσιμο της γ' αξιολόγησηςΜετά το πέρας του κλεισίματος της τρίτης αξιολόγησης θα γίνει ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης, εκτίμησε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Ακόμα, αναφερόμενος στο νομοθετικό έργο της Βουλής, ο κ. Βούτσης είπε ότι το πρώτο νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί πριν την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, θα είναι του υπουργείου Εργασίας και θα αφορά την καταπολέμηση της «μαύρης» και αδήλωτης εργασίας.

Όπως είπε ο κ. Βούτσης, θα ακολουθήσουν άλλα πέντε νομοσχέδια αρμοδιότητας των υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Αγροτικής Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος, Οικονομικών και Παιδείας.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την πρόταση της ΝΔ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, προκειμένου να διερευνήσει τυχόν εμπλοκή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, καθώς και άλλων στελεχών και λειτουργών, στην υπόθεση με το πλοίο «Noor 1» που εκκρεμή στην δικαιοσύνη, ο κ. Βούτσης εκτίμησε ότι η συζήτηση στην Ολομέλεια θα γίνει μετά την ομιλία του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητοστάκη στη ΔΕΘ και πρόσθεσε ότι σε κάθε περίπτωση, η ακριβής ημερομηνία θα οριστεί μετά από συνεννόηση με τα κόμματα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι μέχρι τέλος του έτους, όπως ανέφερε ο κ. Βούτσης, θα δημοσιοποιηθούν τα έγγραφα από τον «Φάκελο της Κύπρου» τα οποία συμπεριλαμβάνονται σε τρεις τόμους και έχουν ήδη παραδοθεί στην Βουλή των Αντιπροσώπων της Μεγαλονήσου.
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου