Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Σε μια υπερτυχερή τα $758 εκατ. του Powerball


Παρασκεύη, 25 Αυγούστου, 2017



(AP Photo/Nati Harnik)
ΒΟΣΤΩΝΗ. ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗ. Ενα και μοναδικό δελτίο ήταν το νικητήριο για το τζάκποτ στο Powerball, με την υπερτυχερή (πρόκειται για γυναίκα όπως επιβεβαίωσε η διοίκηση της λοταρίας χωρίς να δώσει αρχικά τα στοιχεία της) να παίρνει $758,7 εκατομμύρια.
Το δελτίο παίχθηκε στην πόλη Τσικόπι (Chicopee) της Μασαχουσέτης, και όχι στο Γουότερτάουν της ίδιας πολιτείας όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί από λάθος. Η υπερτυχερή επικοινώνησε με τους υπεύθυνους της λοταρίας και το όνομά της θα γινόταν επισήμως γνωστό χθες στη μια το μεσημέρι σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρούνταν για αυτό τον σκοπό. Κατά πάσα πιθανότητα, παρούσα θα ήταν και η μοναδική τυχερή.
Ο επικεφαλής του «Powerball Product Group», Τσάρλι Μακιντάιρ, δήλωσε πως είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει κερδηθεί από ένα και μοναδικό δελτίο στην ιστορία των ΗΠΑ.
Ο Μακιντάιρ ανέφερε πως έξι ακόμα δελτία κερδίζουν $2 εκατομμύρια το καθένα και 34 επιπλέον δελτία αποσπούν από $1 εκατομμύριο.
Τα τυχερά νούμερα για το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό του Powerball που έχει κερδηθεί στην ιστορία των ΗΠΑ ήταν το 6, 7, 16, 23 και το 26, ενώ ο αριθμός του Powerball ήταν το 4.
Οπως, εξάλλου, προαναφέρθηκε, αρχικά από λάθος, αξιωματούχοι του παιχνιδιού από τη Mασαχουσέτη δήλωσαν μέσω Twitter πως το νικητήριο δελτίο παίχθηκε στο κατάστημα Handy Variety του Γουότερτάουν, λίγο έξω από τη Βοστώνη.
Ωστόσο, λίγο μετά τις 8 χθες το πρωί, οι αρμόδιοι της λοταρίας ανακοίνωσαν ότι είχαν κάνει λάθος και ότι το δελτίο είχε παιχθεί στο Τσικόπι της Μασαχουσέτης στο κατάστημα «Pride Station & Store».
O Mάικ Ντονατέλι, εκπρόσωπος του καταστήματος είπε ότι το κατάστημα ενημερώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί ότι ήταν εκείνο που είχε πουλήσει τον τυχερό λαχνό. Να σημειωθεί πάντως, ότι δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ είχαν κατακλύσει το κατάστημα στο Γουότερτάουν (το οποίο είχε ανακοινωθεί εσφαλμένα ότι ήταν αυτό που πούλησε τον λαχνό) ήδη από τα ξημερώματα, πριν καν εκείνο ανοίξει τις πόρτες του.
Ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας «Pride Store», Μπομπ Μπόλντουτς, μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε ότι οι εργαζόμενοι στο κατάστημα στο Τσικόπι πιστεύουν ότι η υπερτυχερή είναι μια γυναίκα μέσης ηλικίας η οποία αγόρασε τον λαχνό το απόγευμα της Τετάρτης (λίγο αργότερα το Powerball επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για γυναίκα). Οι υπάλληλοι του καταστήματος όταν άκουσαν τι ώρα πουλήθηκε ο λαχνός που χαρίζει τα 758 εκατομμύρια δολάρια ανέτρεξαν στο βίντεο του κλειστού κυκλώματος του καταστήματος προκειμένου να προσδιορίσουν ποιος ήταν ο υπερτυχερός.
Να σημειωθεί ότι το κατάστημα που πούλησε τον λαχνό θα λάβει 50.000 δολάρια. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είπε ότι ποσό αυτό θα διατεθεί σε φιλανθρωπίες.
«Το τηλέφωνο άρχισε να χτυπάει στις 8 το πρωί. Οταν μας είπαν ότι εμείς είχαμε πουλήσει τον λαχνό εκπλαγήκαμε όπως όλοι. Είμαστε χαρούμενοι για τους πελάτες μας και είμαστε χαρούμενοι για τις φιλανθρωπίες» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου