Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Στο λάκκο με τους... γίγαντες ο Ολυμπιακός

Αντιμέτωπος με την Μπαρτσελώνα (του Ερνέστο Βαλβέρδε), την περσινή φιναλίστ Γιουβέντους και την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας θα τεθεί ο Ολυμπιακούς στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά την κλήρωση που έγινε την Πέμπτη στο Μονακό. 
Πολύ δύσκολη η αποστολή των πρωταθλητών!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ:

Γιουβέντους
Έναν από τους δυσκολότερους αντιπάλους που θα μπορούσε να "ψαρέψει" από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας βρίσκει απέναντί του ο Ολυμπιακός, με την Γιουβέντους όχι μόνο να διαθέτει dna νικήτριας αλλά και να αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στην Ευρώπη αυτή τη δεκαετία. Πρόκειται άλλωστε για την ομάδα που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Ιταλίας τα έξι τελευταία χρόνια (33 συνολικά τα σκουντέτι για την πλέον πολυνίκη ομάδα της Serie A) και το Κύπελλο Ιταλίας τα τρία τελευταία (προέρχεται δηλαδή από τρία συνεχόμενα νταμπλ) ενώ στις τρεις προηγούμενες σεζόν κατάφερε να φτάσει δύο φορές στον τελικό του Champions League χάνοντας το 2015 από την Μπαρτσελόνα και πριν μερικούς μήνες από την Ρεάλ Μαδρίτης.
Η παρουσία του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τέταρτη σερί χρονιά στον πάγκο της (ανανέωσε πρόσφατα) συνιστά το καλύτερο εχέγγυο για την επιτυχημένη συνέχεια εντός και εκτός συνόρων των "μπιανκονέρι", οι οποίοι βέβαια έχουν στο ρόστερ τους παίκτες τεράστιας κλάσης, με τους Μπουφόν, Κιελίνι, Πιάνιτς, Ιγκουαΐν και Μάντζουκιτς να ξεχωρίζουν. Οι Ντόουγκλας Κόστα, Μπλεζ Ματουιντί και Φεντερίκο Μπερναρντέσκι ήταν τα τρία πιο "δυνατά" μεταγραφικά χτυπήματά της "βέκια σινιόρα" αυτό το καλοκαίρι ενώ αναμφίβολα αυτός που θα της λείπει πολύ σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια είναι ο Λεονάρντο Μπονούτσι, με τον 30χρονο Ιταλό που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους σέντερ μπακ στον κόσμο αυτή την εποχή, να είναι εδώ και περίπου 40 ημέρες μέλος της Μίλαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου