Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ... 350 ΑΛΙΓΑΤΟΡΕΣ

Πέμπτη, 31 Αυγούστου, 2017

Μετά τις πλημμύρες στο Τέξας έρχονται... 350 αλιγάτορεςΠροειδοποίηση απηύθυνε ο ιδιοκτήτης ενός πάρκου θαλάσσιας ζωής, που βρίσκεται ανατολικά του Χιούστον, καθώς υπάρχει κίνδυνος οι 350 αλιγάτορες που φιλοξενεί να δραπετεύσουν αν συνεχιστούν οι εκτεταμένες πλημμύρες που προκαλεί η τροπική καταιγίδα Χάρβεϊ.
Ο Γκάρι Σόρατζ, ο ιδιοκτήτης του Gator Country στο Μπόμοντ του Τέξας, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό KFDM ότι παρότι το καταφύγιό του χρησιμοποιεί "πιστοποιημένη, ψηλή περίφραξη", αυτή πιθανόν να μην καταφέρει να εμποδίσει τους εκατοντάδες αλιγάτορες να διαφύγουν αν συνεχίσει η άνοδος της στάθμης των νερών από τις πλημμύρες.
Οι συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις προκάλεσαν τον εκτοπισμό των ερπετών αυτών στην περιοχή, όπως επισήμανε το γραφείο του σερίφη στην κομητεία Φορτ Μπεντ, αναγκάζοντας τους αλιγάτορες να αναζητήσουν αλλού καταφύγιο.
"Αφήστε τους μέχρι να υποχωρήσουν τα νερά", έγραψε το γραφείο του σερίφη στο Twitter την περασμένη εβδομάδα. Το μήνυμα συνοδευόταν μάλιστα από φωτογραφίες που έδειχναν αλιγάτορες σε έναν αυτοκινητόδρομο, μέσα σε μια αυλή σπιτιού και κάτω από ένα αυτοκίνητο.
Ένας από τους αλιγάτορες του Gator Country δραπέτευσε την Δευτέρα, όπως έγραψε η Beaumont Enterprise. Ωστόσο, όπως μετέδωσε το KFDM, ευτυχώς δύο από τους μεγαλύτερους αλιγάτορες που φιλοξενεί ο Σόρατζ--ο Μεγάλος Αλ και ο Μεγάλος Τεξ--παραμένουν ασφαλείς μέσα σε τρέιλερ.
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου