Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Σε 13 χρόνια δεν θα κάνουμε πια σεξ!


Άντε να γλυτώσουν και τα δίδακτρα στα Πανεπιστήμια

Η αιτία; Η υπερβολική ενασχόληση με τα ηλεκτρονικά μέσα. Η συνεχής χρήση των smartphones και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών βλάπτει σοβαρά τη σεξουαλική υγεία των ζευγαριών και αυτό δεν είναι παρά η αρχή. «Πριν από μερικές δεκαετίες η τηλεόραση ήταν ο μόνος περισπασμός στην κρεβατοκάμαρα, και σημειωτέον δεν είχαν όλα τα ζευγάρια συσκευή σε αυτό το δωμάτιο, ενώ σήμερα τα έξυπνα τηλέφωνα και τα tablets μας συνοδεύουν παντού και νιώθουμε την ανάγκη να είμαστε συνεχώς συνδεδεμένοι με όσα γίνονται στον κόσμο και με την καθημερινότητα των φίλων μας”. Η τόσο μεγάλη ενασχόληση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αυτό που σκοτώνει την ερωτική επιθυμία, σύμφωνα με τον καθηγητή.
Η μελέτη αποκαλύπτει επίσης πως το πρόβλημα δεν οφείλεται αποκλειστικά στα tablet και τα smartphones. Η «μανία” με τις τηλεοπτικές σειρές και ο εθισμός που προκαλεί η προβολή τους και η συνεχής ενασχόληση των μέσων με αυτές, υποκαθιστούν την ερωτική διάθεση και μειώνουν το χρόνο που περνά ένα ζευγάρι στο κρεβάτι με όλες τις αναμενόμενες συνέπειες στην ερωτική του ζωή.
Η λύση είναι αυτονόητη: Αφήνουμε έξω από την κρεβατοκάμαρα -και όσο είναι εφικτό από την καθημερινότητα στο σπίτι μας- τα κινητά τηλέφωνα και τις έξυπνες συσκευές και κλείνουμε όσο συχνότερα μπορούμε την τηλεόραση!\

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου