Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

ΛΑΒΡΟΦ: ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΟΙ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ

Τετάρτη, 30 Αυγούστου, 2017

Λαβρόφ: Ανυπολόγιστες οι τραγωδίες από πόλεμο στην κορεατική χερσόνησο
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, παρότρυνε  την Βόρεια Κορέα να συμμορφωθεί πλήρως με τις αποφάσεις του ΟΗΕ, με αφορμή την εκτόξευση πυραύλου, που πέρασε πάνω από το βόρειο τμήμα της Ιαπωνίας 

 «Όσον αφορά την Βόρεια Κορέα και τις δοκιμές που πραγματοποιεί είμαστε υπέρ όλων των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και εμμένουμε στο ότι οι βορειοκορεάτες γείτονες μας πρέπει να τις τηρήσουν πλήρως», υπογράμμισε ο Λαβρόφ. 

 Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών προσέθεσε ότι «αυτή θα είναι η θέση μας και κατά την πορεία των συζητήσεων που θα γίνουν στο Συμβούλιο Ασφαλείας όπως και κατά την συνεδρίαση, η οποία όπως αντιλαμβάνομαι προτείνεται να δίνει τώρα για να συζητηθεί το τελευταίο συμβάν με την δοκιμαστική εκτόξευση πυραύλου που πραγματοποίησε η Βόρεια Κορέα». 

Επίσης ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ δήλωσε προς τους δημοσιογράφους από την πρωτεύουσα του Καζαχστάν, Αστανά, με αφορμή την ένταση που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στην Κορεατική Χερσόνησο, ότι ένας πόλεμος στην περιοχή αυτή θα προκαλούσε «ανυπολόγιστες τραγωδίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου