Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Σε κατάσταση φυσικής καταστροφής κηρύχθηκε η Πολιτεία του Τέξας λόγω του τυφώνα Χάρβεϊ



ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε ένα έγγραφο με το οποίο η Πολιτεία του Τέξας κηρύσσεται σε κατάσταση φυσικής καταστροφής, καθώς ο τυφώνας Χάρβεϊ φθάνει πλέον στο έδαφός της, προκειμένου να καταστεί δυνατή η εκταμίευση ομοσπονδιακών κονδυλίων για την αντιμετώπιση των συνεπειών του ακραίου καιρικού φαινομένου.
«Κατόπιν του αιτήματος του κυβερνήτη του Τέξας (σ.σ. Γκρεγκ Άμποτ), υπέγραψα την κήρυξη φυσικής καταστροφής» ώστε να καταστεί δυνατή η χορήγηση βοήθειας από το ομοσπονδιακό κράτος, έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.
Ο τυφώνας Χάρβεϊ, που ενισχύθηκε φθάνοντας στην Κατηγορία 4 της πεντάβαθμης κλίμακας Σαφίρ-Σίμσον, αναμένεται να πλήξει με σφοδρότητα το Τέξας και μετεωρολόγοι προειδοποιούν πως υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσει καταστροφικές πλημμύρες, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι θα είναι ο πιο καταστροφικός της τελευταίας δεκαετίας.
Ο Χάρβεϊ βρίσκεται σε απόσταση 70 χιλιομέτρων ανατολικά του Κόρπους Κρίστι του Τέξας, με ανέμους μέγιστης ταχύτητας 215 χιλιομέτρων την ώρα, όπως διευκρίνισαν οι μετεωρολόγοι του NHC σε μια ανακοίνωση που δημοσιοποίησαν στις 02:00 (ώρα Ελλάδας).
(Πηγή: ΑΠΕ, REUTERS)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου