Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Φεύγει με 22 εκ. ευρώ για Λεβερκούζεν ο Ρέτσος, έρχεται ο Ενχελς



Πέμπτη, 31 Αυγούστου, 2017


Στην Μπάγερ Λεβερκούζεν θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα ο Παναγιώτης Ρέτσος καθώς ο Ολυμπιακός είναι θέμα χρόνου να κάνει αποδεκτή την πρόταση των 22 εκατομμυρίων ευρώ της γερμανικής ομάδας.
Η απόκτηση του Ούρος Τζούρτζεβιτς δεν κλείνει τον μεταγραφικό κύκλο του Ολυμπιακού το φετινό καλοκαίρι. Τουναντίον μέχρι και το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου την Πέμπτη, οι Πειραιώτες είναι πολύ πιθανόν να κάνουν ακόμη δυο ή και τρεις μεταγραφές.
Μάλιστα οι δυο εξ’ αυτών θα αφορούν πιθανότατα κεντρικούς αμυντικούς που θα έρθουν στον Πειραιά για να καλύψουν το κενό του Παναγιώτη Ρέτσου ο οποίος… οδεύει προς την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Μάλιστα ο 19χρονος Ρέτσος θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν την ακριβότερη μεταγραφή Ελληνα ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό καθώς η γερμανική ομάδα σε μια προσπάθεια να κάμψει τις αντιρρήσεις των Πειραιωτών, «ανέβασε» την προσφορά της στα 22 εκατομμύρια. Η γερμανική ομάδα, έκανε ένα τόσο δυνατό μπάσιμο για τον Ρέτσο καθώς με βάση το σκάουτινγκ που πραγματοποίησε, θεωρεί ότι ο Ελληνας αμυντικός θα έχει τεράστια εξέλιξη τα επόμενα χρόνια και θα… εκτινάξει την τιμή του σε δυσθεώρατα ύψη.

Ο Μπιορν Ενχελς της Μπριζ
Οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού είναι έτοιμοι να πουν το «ναι» στην μυθική πρόταση των «ασπιρίνων», όμως θέλουν πρώτα να «κλείσουν» τον αντικαταστάτη του στο κέντρο της άμυνας που θα είναι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο Μπιορν Ενχελς. Πρόκειται για τον 23χρονο Βέλγο στόπερ της Μπριζ, ο οποίος σύμφωνα με τους συμπατριώτες του θα πάρει άμεσα το αεροπλάνο για να βρεθεί στην Αθήνα. Πιθανότατα ο Ενχελς θα ενταχθεί στον Ολυμπιακό με την μορφή δανεισμού καθώς οι αρχικές απαιτήσεις της Μπριζ για την παραχώρησή του άγγιζαν τα 7 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Ενχελς είναι βασικός φέτος στην Μπριζ (έχει 5 συμμετοχές σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη), ενώ πέρυσι αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 2 γκολ και μία ασίστ.
Από κει και πέρα στον Ολυμπιακό εξετάζουν την προοπτική απόκτησης ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού καθώς εκτός από τον Ρέτσο, προς αποχώρηση είναι και ο Αλμπέρτο Μποτία. Ο δεύτερος στόπερ για τον οποίο κινούνται οι Πειραιώτες είναι ο Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς, ο οποίος ανήκει στη Λεβερκούζεν. Ο 26χρονος Αυστριακός σέντερ μπακ αποκτήθηκε το 2016 από την γερμανική ομάδα με πενταετές συμβόλαιο, προερχόμενος από την Ντινάμο Κιέβου.
Την περσινή σεζόν ο Ντράγκοβιτς «μέτρησε» συνολικά 19 συμμετοχές με την Λεβερκούζεν, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι για 44 λεπτά.
Από κει και πέρα, οι Πειραιώτες διέψευσαν κατηγορηματικά ότι ασχολούνται με την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς από την Εβερτον. Πάντως στο Βέλγιο υποστήριζαν την Τετάρτη ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχουν εγκαταλείψει την προοπτική απόκτησης του Βέλγου εξτρέμ. Επίσης από τον Ολυμπιακό διευκρίνισαν ότι δεν πρόκειται να κινηθούν και για άλλον σέντερ-φορ μετά την απόκτηση του Τζούρτζεβιτς.
*Την απόκτηση του Νίκου Βέργου με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε η Ουγγρική Βάσσας. Ο 21χρονος αγωνίστηκε πέρσι στην δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης και είχε 5 γκολ σε 25 συμμετοχές. Αντίθετα δεν προχωράει σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, η μετακίνηση του Φελίπε Πάρντο στην Ιντεπεντιέντε.
*Νέο τριετές συμβόλαιο προσέφερε ο Ολυμπιακός στον Ομάρ Ελαμπντελαουί, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Νορβηγός αμυντικός. Μάλιστα όπως είπε ο Ελαμπντελαουί, το πιθανότερο είναι πως θα κάνει αποδεκτή την πρόταση των «ερυθρολεύκων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου